USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Попри те, що влада критикує ремонт дороги Львів-Радехів, «віз і нині там»

21 Березня 2016 14:51
Скандальною дорогою «Львів-Радехів-Луцьк» здійснював нещодавній «вояж» очільник Волинської ОДА Володимир Гунчик. «Мені хотілось проскочити Радехів, а не проїхати», - поділився враженнями від поїздки губернатор області.

Про це він розповів під час засідання оперативної наради сьогодні, 21 березня.

Тож, помандрувавши трасою «Львів-Радехів» , волинський губернатор заговорив за будівництво і відновлення доріг як державного так і місцевого значення на території Волині.

З його слів, уже цього тижня проведуть перше виїзне засідання робочої групи, що займається дорогою «Луцьк-Львів».

«Хочу побачити очно і запропонувати представникам влади та громади ще раз проаналізувати рівень виконання дорожніх робіт. Мав можливість проїхатись з Луцька до Львова через Горохів, Радехів, Камянку-Бузьку. Враження негативні. Звернувся до служби автомобільних доріг Волині та департаменту інфраструктури. Так от в мене склалося враження, що Радехів потрібно перескочити, а не переїхати. Туди поїхав по окружній – пошкодував, назад поїхав через місто – пошкодував ще більше. Якість і ефективність використання коштів – це не просто покласти полотно, а зробити усю інфраструктуру, починаючи від зупинок і завершуючи узбіччями», - зазначив Гунчик.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що служба автомобільних доріг Волині розпочала ремонт дороги загального користування державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Один із переможців відкритих тендерних закупівель ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» уклав договір із Службою автомобільних доріг у Волинській області на виконання робіт з поточного середнього ремонту на цій автодорозі. Ведуться підготовчі роботи, зокрема, фрезерування дорожнього покриття. Ці роботи уже виконані на площі 14 110 метрів квадратних.

Перші результати ремонту проблемної дороги Львів-Радехів-Луцьк почали коментувати у соцмережах ще 17 листопада 2015 року.
Власним враженням від поїздки дорогою Львів-Радехів-Луцьк у відеосюжеті поділився активіст ГО «Автомайдан України» Сашко Гаврилюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 21 Березня 2016 15:01
Працювати -це не скакати на Майдані,до чого галичани дуже охочі.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Березня 2016 18:25
ага, а по клаві кривими пальцями гепати - ще більша робота
123 Показати IP 21 Березня 2016 17:35
Нехай пан гунчик вийме колоду зі свого ока, а не видмухує тріски з львівщини. Минулого тижня їздив до Львова. Вперше за БАГАТО часу хочу зауважити, що на львівщині дорога хороша - десь так на тверді 4 з 5 балів. Так, в Радехові абзац повний, але як мені пояснили - то треба ласкати ззаду мера радехова бо то місцева дорога і за місцеві гроші робити треба... А тепер про Волинь - десь в районі Шкліня повидирали 3.14***аси смугу в напрямку луцька і так і покинули. Їдеш такий соточку, а тут опа - фура на зустрічній - у фури колеса дорогі, водій не хоче по видертому їхати.. Нехай пан гунчек вийме голову з **** і займеться роботою!
Антигунчик до 123 Показати IP 21 Березня 2016 22:35
Якщо ви електрик то розказуйте про електрику чи про продаж і так далі....Ну поперше Ви там іхали в конкретний день а дорогу вже в пятницю суботу зробили(ту чатину).1"Видерли" це відфрезерували, 2-По всій дорозі стоять дорожні знаки, які попереджають про дорожні роботи, і обмеження швидкості 50 км так що ваша "100" це порушення П ДР. 3 Якщо фура на зустрічній зразу винен Гунчик, а водій, який порушує ПДР тут невинен))) 4.Гунчик крім інфратруктури незнає більше про що говорити ,як зупинка доріжка чи освітлення зможе покращити дорогу))) 5 На Волині будуть клати 2 шари афальту. Перший вирівнюючий(цей, що зараз поклали,як і на Львівщині) і 2 поверхневий,а це посуті .2 шари вирівнювання,тому і ціна 2 рази більша
half до Антигунчик Показати IP 15 Липня 2016 00:32
та не п13ди, нічого не зробили,сьогодні їхав,в Радехові немає дороги взагалі,і потім обдертий кусок в напрямку Луцька
Анонім Показати IP 21 Березня 2016 18:28
гнучик !!!!! та ти зроби хоч наполовину кращу дорогу за ті самі гроші, а то люцькавтодир вже заспівав у два рази більшу суму за ту саму відстань ремонту
водій Показати IP 21 Березня 2016 19:20
В САбанівці вже на відремонтованій дорозі є ЯМА!!!
Водій Показати IP 21 Березня 2016 23:07
Проїдьтеся пане Гунчик ще з Луцька до Устилуга тільки не джипом а легковиком. Тільки не забудьте взяти запасок штук 5. Подивіться які там котловани і ніхто й не збирається їх засипати, не говорячи про капітальний ремонт!!! Європейці їдуть до обласного центру в шоковому стані. ЦЕ НЕ АВТОДОРОГА - ЦЕ ПОЗОР ОБЛАСТІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus