USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трасу Луцьк-Львів знову перетворять на руїну?

4 Серпня 2016 13:01
Є велика ймовірність того, що щойно відремонтована траса Луцьк-Львів через рух перенавантаженого великогабаритного транспорту в умовах високої температури повітря може знову перетворитися на руїну.

Про це повідомив у Фейсбуці директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, який закликав активістів та свідомих громадян спільно зібратися у Волинській ОДА (7 поверх, департамент інфраструктури, кабінет 722) , розробити план реагування та забезпечити збереження дороги Львів Радехів Луцьк.

"Всім, кому не байдуже пропоную для зручності у вівторок з 16 по 19 годину провести таку спільну зустріч і сформувати пропозиції по співпраці", - написав він.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що перевантажені великогабаритні транспортні засоби масово курсують нещодавно відремонтованою трасою Луцьк-Львів, ремонт якої обійшовся Волині майже у півмільярда гривень.



Позавчора, 2 серпня, повідомлялося про встановлення вагового контролю вантажівок на щойно відремонтованій трасі Луцьк-Львів. Так, перед тим як пропустити вантажні автівки на автошлях, їх зважують та заміряють габарити вантажу фахівці дорожніх служб.

Зі слів Івана Мирки, нині завершено 1-й етап будівництва волинської частини дороги, на деяких ділянках вже навіть кладеться завершальний шар асфальтобетону. Проте, зважаючи на низку різноманітних ситуацій – а це висока температура, жнива, розпал будівельного сезону та й фактор недобропорядності чи бажання наживи наш чи ненайкращий і самий маштабний обєкт в області руйнують перевантажені автомобілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Вадим Показати IP 4 Серпня 2016 13:15
Цю дорогу погано роблять, вона місцями крива і вже появляється колія.
Союз до Вадим Показати IP 4 Серпня 2016 16:22
Да наоборот же по европейски всё - по этой "евроколии" можно будет пускать поезда в европу! Вот такие вот достижения последнего времени.
Товарищ до Союз Показати IP 4 Серпня 2016 21:36
На жаль Ви не побачили в цих дорогах величезного потенціалу. Тут можна забезпечити реверсний рух поїздів і тоді спеціалісти з Європи хлинуть до нас потоками аби поїздів хватило. Але будувати ми їм не довіримо, то сильно відповідально, не справляться. Нехай тільки переймають досвід та в себе там в європах впроваджують наші технології ми не жадні, за патент гроші брати не будемо. Кого цікавлять вдосконалені технології читайте статтю "У Володимирі-Волинському після ремонту дороги асфальт знімався руками"
Ре Показати IP 4 Серпня 2016 13:15
Зробили для того, щоб не їздили.
віто Показати IP 4 Серпня 2016 13:16
"...пропоную для зручності у вівторок з 16 по 19 годину..." Про який саме вівторок йдеться, пане Мирка? Не вийде, як в пісні: ти казала, у вівторок поцілуєш разів сорок, я прийшов-тебе нема...?
Луцьк Показати IP 4 Серпня 2016 13:16
Які вантажівки??? Біля полів фільтрації Гнідавського цукрового такий шар бруду, що нового асфальту не видно!!! Відповідальність за забруднення дорожнього покриття встановлена статтею 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протокол, відповідно ст.255 КУпАП, складають уповноважені особи органів внутрішніх справ. Розглядають їх місцеві суди. У 2016 році Луцьким міськрайонним судом розглянуто п'ять таких справ, але не за цю ділянку дороги. Підставою для складання протоколу є порушення п. 1.5 Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 № 1306 та п.24 Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони, затверджених постановою КМУ від 30.03.1994 № 198. Що ВАМ ще треба щоб навести порядок??????????
Водій Показати IP 4 Серпня 2016 13:18
Зробіть платною її
BMW до Водій Показати IP 4 Серпня 2016 13:53
Для любої платної повинна бути альтернатива - безоплатна і де вона є?!
Порошенко до Водій Показати IP 4 Серпня 2016 13:54
Тищувдень
Павло Показати IP 4 Серпня 2016 13:36
Дорога гарна нема слыв дякую всым працывникам хто над нею працював
Павло Показати IP 4 Серпня 2016 13:40
те що важать вантажівки це дуже добре але цікаво когось наказали за перегруз чи в карман бабло і їдь далі Хто може надати статистику по роботі цієї фірми яка слідкує за перегрузом ?
саша до Павло Показати IP 4 Серпня 2016 23:30
статистику можна дізнатись в укртранс безпеці
Закон або джунглі Показати IP 4 Серпня 2016 13:43
В державах де діє Закон і громадяни дотримуються закону 3 8-00 до 22-00 є обмеження великогабаритного транспорту ... І це норма.
Ото маєм владу ! Показати IP 4 Серпня 2016 14:30
Мирка ! Ти виконуй свої функціональні обов'язки, ти получаєш зарплату з наших податків. А розробляти якісь міфічні нелегітивні плани реагування, які не передбачені нормативними документами - то все твій младореволюційний лєпєт. Нікого не цікавить, шо ти там будеш робити - чи ставити протитанкові їжаки з ровами, чи шуфльою зерно з КАМАЗа на віз перегружати, чи казати шоферам: " Майте совість, як вам не встидно". Ти повинен забезпечити дотримання правил експлуатації і збереження новозбудого об'єкту ! А якщо не організував належного процесу проектування, необ'єктивно визначив переможця тендеру, неконтролював хід ремонтних робіт чи прийняв в експлуатацію об'єкт з недоробками - то відповідати тобі і за спиною активістів і свідомих громадян ти не сховаєшся. Після прийомки в експлуатацію - чекай на різних КРУків, фінінспекторів, некорумпованих пролюстрованих фіскалів і т. д. і т. п. Так шо організовуй роботу і стрєлок не переводь !
Андрій Показати IP 4 Серпня 2016 16:01
Цирк на дроті, а не департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА. Там що, крім тіпа директора більше в штаті заробітну плату ніхто не отримує? "закликав активістів та свідомих громадян спільно зібратися у Волинській ОДА (7 поверх, департамент інфраструктури, кабінет 722) , розробити план реагування та забезпечити збереження дороги Львів Радехів Луцьк. Репост перепост потім перепой" Це що, мітинг та частна лавочка. Копняка в д*пу тим клеркам і на трасу. Тільки беспосередньою своєю роботою займатись, а не проституцією. А то так і прос*рем нову дорогу.
Лип Показати IP 4 Серпня 2016 16:23
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 4 Серпня 2016 16:54
жорсткий ваговий контроль врятує дорогу від розрухи, а це залежить від Гунчика та Горохівської РДА та депутатів
волинянам Показати IP 4 Серпня 2016 17:11
найбільше возить зерно регіонал дутка з своїм замом подвійним ригом карпюком - нехай платять гроші за ремонт!!!!!! ( фури вагою до 50 тонн)
Я Показати IP 4 Серпня 2016 18:15
Фури Дудки та Мартиняка не будуть їздити на ваговий контроль, бо вони цю дорогу проїзджають за межами його,а саме по території Терешківцівської сільської ради. Треба перевіряти документи в пункті розвантаження машин і там все чітко видно яка вага кожного вантажу на машині.
водій Показати IP 5 Серпня 2016 10:16
робіть нормальні дороги та ціни на пальне а не влаштовуйте цирк пан нАчАльнИка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus