USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонту дахів у Луцьку не буде через непередбачувані обставини?

30 Квітня 2009 10:56
Торги на здійснення робіт щодо ремонту покрівель житлових будинків у Луцьку визнані такими, що не відбулися. Про це 30 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Державних закупівель, здійснення закупівель – робіт із капітального ремонту плоских покрівель житлових будинків і з капітального ремонту шатрових покрівель житлових будинків «перестало відповідати державним потребам через настання непередбачуваних об’єктивних обставин (дії непереборної сили)». Тому ці торги вважаються такими, що не відбулися.
Капітальний ремонт луцьких доріг у 2009-му здійснюватиме ЗАТ «Луцькавтодор». Вартість робіт з відновлення дорожнього покриття – 2 мільйони 793 тисячі гривень. Роботи із розмітки поверхні доріг за інформацією сайту буде виконувати ПП Жак М.А. Вартість цього договору – 450,6 тисячі гривень.
Тендер на здійснення поточного ремонту мереж зливової каналізації міста протягом квітня-грудня виграло Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс». Це коштуватиме 446 тисяч гривень.
У всіх випадках замовником виступає Департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Квітня 2009 13:20
Когда уже, наконец, дорожное покрытие по ул.Арцеулова и Гулака Артемовського отремонтируют?! Ноги сломать можно! За что жекам платим, непонятно, водители за дороги платят- толку нет, во дворе на Арцеулова 3 невозможно в дождь выйти до остановки, не провалившись в грязь- ни одного тротуара нет!!!
Анонім Показати IP 30 Квітня 2009 14:39
Да-да! Непередбачуваний наш Владьо! Такій непердбачуваний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus