USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Ресторанну кухню поміняв на військову: лучанин готує обіди для нацгвардійців

31 Жовтня 2023 08:07
27-річний Василь Гончар готує обіди для бійців однієї з військових частин Нацгвардії України. Чоловік – професійний кухар, до повномасштабної війни сім років працював за кордоном.

Про це пише Суспільне.

Робочий день на кухні розпочинається о п'ятій ранку. Страви на сніданок, обід і вечерю готує впродовж дня, каже Василь Гончар. Додає: експериментувати на військовій кухні не доводиться.

«До професійної кухні завжди хочеться повернутися, оскільки в нас є розкладка, за якою ми завжди маємо готувати. Тут спочатку важко було звикнути. Фантазія працює незалежно від того, що ти робиш, де ти робиш і як ти робиш», – зізнається кухар.
Читати ще: Пів тисячі вареників за раз: волинянки-волонтерки показали, як готують для військових

Цілий день Василь проводить на ногах. Каже: буває таке, що впродовж робочої зміни доводиться чистити то картоплю, то цибулю, то моркву.

«Якщо ти цієї справи не любиш, то не варто й братися за роботу кухаря», – усміхається.
Про себе чоловік розповідає, що готувати любив з дитинства. Працювати за фахом почав у 16 років після першої практики під час навчання.

Василь Гончар вважає, що кожен українець має робити свій вклад у перемогу, навіть працюючи кухарем.

«Адже держава у нас одна», – додає чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 31 Жовтня 2023 11:09
Особисто знаю Василя, дуже приємний хлопець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus