USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ресторатори зніматимуть на «LutskFoodFest» кулінарний блог

27 Липня 2017 12:59
Уже за кілька днів, 29 та 30 липня відбудеться шостий гастрономічний фестиваль «LutskFoodFest». У рамках заходу діятиме спікер-зона – місце інтелектуального відпочинку та цікавих розмов, інформують організатори.

Спікер-зона – це локація, де відомі ресторатори, блогери та просто цікаві особистості, пов’язані зі світом кулінарії, розповідатимуть гостям цікавинки з власного досвіду.

Відомі луцькі ресторатори Роман Хорзов та Андрій Котищук на «LutskFoodFest» не просто розкриватимуть секрети італійської кухні, але й знімуть чергове відео для свого блогу «Готуємо з Дядя Pizza». Усіх, хто буде уважно слухати і спостерігати за спроцесом приготування смаколиків, вони обіцяють почастувати своїм творінням.

Усіх поціновувачів італійської кухні та змістовних розмов чекають на спікер-зоні «LutskFoodFest» у суботу, 29 липня, о 12.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus