USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На «LutskFoodFest» облаштують три фотозони

2 Травня 2017 13:38
Три локації для любителів фотографуватися облаштують на «LutskFoodFest», інформують організатори.

Уже цих вихідних лучани та гості міста розважатимуться на найсмачнішому дійстві. 6 та 7 травня у замку Любарта відбудеться п’ятий гастрономічний фестиваль «LutskFoodFest. Морський вікенд».

Традиційно «LutskFoodFest» - це не тільки нові гастрономічні враження та насичене дозвілля, але й безліч яскравих фото у соціальних мережах. Щороку організатори готують цікаві локації для оригінальних світлин із фестивалю.

П’ятий «LutskFoodFest» не стане винятком. Для відвідувачів діятиме аж три фотолокації.

Тож усіх любителів смачної їжі та яскравих фото кличуть 6 та 7 травня у замку Любарта: насолоджуватися гастрономічними новинками та наповнювати стрічку у соцмережах оригінальними світлинами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 2 Травня 2017 17:45
кормитимуть надурняк?
Лом Показати IP 2 Травня 2017 18:51
Не зовсім дотепно, територія замку це є історична памятка і не варто на неї робити сейшин, є велика простора площа перед замком, ось вона для цього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus