USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ревізія обіцянок Саакашвілі: гастролі Україною замість вирішення проблем

16 Лютого 2016 14:46
Очільник Одеської області Міхеіл Саакашвілі відомий як борець із корупцією. Проте замість вирішення одеських проблем політик гастролює Україною з антикорупційними форумами, - інформує ТСН.

Журналісти вирішили з'ясувати, які гучні обіцянки за час свого губернаторства виконав Саакашвілі.

Ремонт дороги у Татарбунарах

Півроку тому Саакашвілі вирішив проїхатися у звичайній маршрутці поряд з одеситами до Татарбунарів. В об'єктиви десятків телекамер він тоді запевнив, що розбиті дороги будуть відремонтовані. Натомість після ремонту вони стали ще гіршими – одесити скаржаться, що тепер їм доводиться діставатися лише в одну сторону 6 годин.

Відкриті конкурси на державні посади

Після свого призначення губернатор ініціював на Одещині конкурсний набір для призначення посадовців. "Ми запровадили конкурсний набір людей, чого немає у жодній області України", - хвалився тоді Саакашвілі. Водночас його заступницю, очільницю митниці Юлію Марушевську, президент України Петро Порошенко призначив за день до кінця того самого розпіареного відкритого конкурсу.

Будівництво сервісних центрів і гідна зарплата спеціалістів

На Одещині відкрили перший сервісний центр адміністративних послуг, але його співробітники не отримують обіцяних зарплат. "Нині зарплата співробітників центру становить 2 тисячі гривень, незважаючи на те, що спочатку обіцяна їм зарплата була 2970 гривень", - розповів координатор проекту "Центр обслуговування громадян" Артур Амиров. Як з'ясувалося, на рівень зарплат у новоствореному центрі Саакашвілі вплинути і не міг.

Позбавити Україну олігархів

Новий губернатор Одеської області одразу після призначення розпочав масштабну боротьбу із олігархами і вже незабаром відзвітував: "Ми прибрали з Одеси олігархічний контроль". Водночас політик не цурався літати на приватному літаку Костянтина Жеваго, виправдовуючись, що "хто підвозить, з тим і літає". На думку експертів, усі вдавані реформи Саакашвілі - лише образ для майбутніх політичних перегонів, адже, яка різниця, чи виконує обіцянки реформатор, коли він так влучно вміє пообіцяти те, що потрібно кожному українцю.

"Йому потрібен вплив, і Одеська область – це був плацдарм для того, аби рухатися далі. Більшість у політичних кулуарах говорили, що Саакашвілі планує розпочати свій передвиборчий проект", - додала експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Лютого 2016 17:46
А палиця ще й досі не може заспокоїтись, що Саакашвілі в Одесі?
юрій Показати IP 16 Лютого 2016 20:51
я був в грузії цього літа та був приємно вражений змінам, які відбулися завдяки саакашвілі. бажаю йому лише успіхів в роботі на україні.
Джугашвілі бе бе бе: Показати IP 16 Лютого 2016 23:13
Цього бика чорного треба нах...позбирався чорний непотріб бе бе бе:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus