USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вчергове суд довів: Саакашвілі розповсюджував неправду

18 Лютого 2016 10:44
Суд довів, що Саакашвілі розповсюджував неправдиву інформацію про Ігоря Коломойського.

Апеляційний суд Києва відхилив апеляційну скаргу Одеської обласної державної адміністрації. Вона вимагала скасувати рішення Подільського районного суду. 14 грудня той постановив, що Міхеїл Саакашвілі розповсюдив неправдиву інформацію про колишнього губернатора Дніпропетровщини.

Зокрема, 19 липня в ефірі "ТСН-Тиждень" голова Одещини звинуватив Ігоря Коломойського в контрабанді і ухиленні від сплати податків. Останній подав до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РЕВІЗІЯ ОБІЦЯНОК СААКАШВІЛІ: ГАСТРОЛІ УКРАЇНОЮ ЗАМІСТЬ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ

Підтвердити слова свого очільника документами Одеська ОДА так і не змогла. Тому суд першої інстанції постановив визнати таку інфорацію недостовірною і зачитати в ефірі "1+1" резулятивну частину рішення.



Автор: Василина НАУМЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрійчук В.М. Показати IP 18 Лютого 2016 11:07
Суд "довів", що Саакашвілі розповсюджував неправдиву інформацію про Ігоря Коломойського. Наш суд "самий справедливий" суд у світі , за хороше бабло може довести ВСЕ . За ваші гроші любі ваші капризи . Мені кажеться, що навіть круче - ніж було при ЯНИКУ .....
Волинянин Показати IP 18 Лютого 2016 11:57
Після голосування за Сєнін уряд такими будуть вироки для всіх, хто піднімає хвоста на Ріната, Бєню і іже з ними.Як кажуть- долг платєжом красєн.Шоколадний наш мусить борг вертати.
Читач Показати IP 18 Лютого 2016 14:39
А з яких то пір нашим судам можна довіряти?
Олекса Показати IP 18 Лютого 2016 19:27
Шось Міхо запіз.....ся, за те й по морді можна получити.
Сергій Показати IP 18 Лютого 2016 21:07
Я відразу говорив, що він пи...ун, і популіст!!! Всі його висказування це все галіма реклама і популяція((
олексійкові &серійко Показати IP 18 Лютого 2016 23:27
хльопчики !!!!! і скільки вам платять за спам ?
Мирон Показати IP 7 Березня 2016 10:08
А судді хто? Проаналізуйте біографії наших суддів і вам стане все зрозуміло. Всі судді без винятку працюють по замовленню, так само як і журналісти. Це дві ланки влади, які є складовою української влади. І ті ланки влади потрібно повністю поміняти. Судді повинні бути виборними і підпорядковуватись лише громаді з право обрання і відкликання іх. Тоді можливо буде, через років 10-ть, навести порядок в судовій системі України. Хай живе самий "гуманний суд у світі"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus