USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Реєстрація ЗНО з 5 січня: нововведення

3 Січня 2015 09:38
Із понеділка, 5 січня Український центр оцінювання якості освіти починає реєстрацію майбутніх абітурієнтів для проходження у 2015 році зовнішнього незалежного оцінювання. Триватиме реєстрація до 20 лютого. Цього року є кілька суттєвих нововведень.

Скажімо, для вступу до вищого навчального закладу абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2015 року. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів.

Пункти реєстрації для отримання інформаційно-консультаційної допомоги у Луцьку.

Перше тестування із української мови та літератури відбудеться вже 24 квітня. Потім після місячної паузи тестування продовжиться із 3 по 26 червня. Абітурієнти складатимуть тести ЗНО з української мови і літератури та математики двох рівнів складності – базового і поглибленого, обрати який можна на вибір.


Крім того, для усіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року результати ЗНО з української мови і літератури зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації. Вони визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови.

Усі абітурієнти, результати яких будуть не нижчими від "порогового бала", отримають оцінку за шкалою 100-200 балів та матимуть право брати участь в конкурсному відборі при вступі на навчання.
Нагадаємо, ЗНО з 2015 року стане обов'язковим для всіх абітурієнтів. Навіть для тих, хто йтиме до вишів після навчання в закладах середньої спеціальної освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
свідомий Показати IP 3 Січня 2015 09:56
Невже зламають СХЕМИ вступу по ЗНО? Це ж ціла ВЕРТИКАЛЬ здачі ЗНО та вступу по ЗНО - все купляється і продається.
Світлана Показати IP 3 Січня 2015 11:39
Виправте помилку-ЗНО-початок реєстраціі 5 січня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus