USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Реєстрація скутерів досі не розпочалася

18 Травня 2010 13:14
Реєстрація транспортних засобів із об’ємом двигуна до 50 кубічних сантиметрів, яка мала розпочатися ще з першого березня 2010-го, досі не виконується – обласна державтоінспекція мотивує затримку тим, що не отримала з Києва номерних знаків для скутерів.

Про це розповів начальник моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю обласного УДАІ Віктор Главічка.

«Питання з реєстрацією скутерів остаточно не вирішене. Можливо, що продовжаться терміни реєстрації. Поки що реєстрація скутерів не проводиться. Нам досі не надійшли з Києва номерні знаки. Немає й детальних інструкцій. Тож від місцевих управлінь зараз це не залежить», - каже Главічка.

Нагадаємо, реєстрація скутерів мала розпочатися першого березня. Спрощена процедура реєстрації мала тривати до першого липня.

Зазначалося й про те, що до цього терміну ДАІшники не складатимуть адмінпротоколи про відсутність державної реєстрації. Після 1 липня скутери обов’язково повинні бути зареєстровані. А водій - мати посвідчення на право керувати транспортом та бути в мотошоломі під час руху.

Керувати транспортним засобом із об’ємом двигуна до 50 кубічних сантиметрів має право особа, яка досягла 16-річчя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Provokator Показати IP 18 Травня 2010 13:40
Даю гарантію, що по статистиці ДТП у ДАІ все в порядку. "Порівняно з минулим роком ситуація покращилась, чи щось подібне..." Якщо не помиляюся, не минає й тижня, щоб не було повідомлень про аварії за участю скутеристів. Травмовані - це півбіди. Пригадується аварія біля Цуманя: у хлопця голова надвоє розкололася. Може й він сам винний: аби був у шоломі, то, може, й живим лишився б. Але той водій, який після всього поїхав горілку пити... На похороні було дуже моторошно...
Читач Показати IP 18 Травня 2010 18:25
Є й нормальні люди, яким потрібно їздити на короткі дистанції - хоча б від дому на свої городи-гектари. Не крутити ж педалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus