USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Результат чотиристоронньої зустрічі у Женеві оголосять сьогодні

17 Квітня 2014 18:44
Учасники переговорів у Женеві з питання вирішення кризової ситуації в Україні розпочали другий раунд і планують сьогодні оприлюднити заяву, інформує УНІАН.

Дипломатичне джерело сказало німецькому агентству, що переговори за участі представників США, Євросоюзу, України та Росії, які мали завершитися близько 15.00, були продовжені.

DPA зазначає, що, крім цього, держсекретар США Джон Керрі та міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров провели зустріч віч-на-віч.

Прес-секретар російського МЗС сказав AP, що сторони працюють над "базовою" заявою, яку сьогодні планується оприлюднити у Женеві.

Як повідомляв УНІАН, чотиристороння зустріч у Женеві за участю представників України-ЄС-США-РФ триває більше 6-и годин.

"Майбутня прес-конференція буде корисною”, - написало зовнішньо-політичне відомство США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь Показати IP 17 Квітня 2014 20:00
Лавров сказав , що потрібна амністія мітингувальникам. Я Думаю треба розділити мітингувальників і терористів.
Василь Показати IP 17 Квітня 2014 20:27
Під амністію не підпадають ті хто вчинив тяжкий злочин ,а від п'яти років вже тяжкий
304 до Василь Показати IP 17 Квітня 2014 20:56
закон что дышло: при советах фарцовщиков расстреливали -счас на каждом углу.. так что не надо про " п'ять років"
лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 21:03
Якщо після сьогоднішнього виступу путіна влада і весь нарід який проживае в Украіні незгортуеться перед реальною небезбекою війни з россійскою імперіею ми загубим державу : І лозунг все для фронту все для перемоги самий актуальний як ніколи : Тому реально збойні сили і силові державні структури необхідно очищати від россійской агентури яка за 22 роки засіла немертво :Негайно звільнятися від сирливих генералів і полковників -ставити на посади молодих патріотичних офіцерів реально віданних державі Україна -: як і в війску так і силових структурах відродити конрозвідку офіцери ціее служби повинні бути етнічні украінці від діда прадіда в яких тильки один лозунг Батьківщина або смерть : Незалежне Бюро розслідувань яке буде як напалом викорчовувати корупцію -незалежно від політичних уподобань- : Все це сміття на подобі сбу повинно бути розформано повність-замість них створити зовнішнью розвідку для проведення розвідовальной роботи за межами краіни -в нас сотні тисяч молодих освічених людей які знають 3-4-5 мов е з кого формувати кадровий апарат: Настояти щоб в Украіні постійно пребувала міжнародна міссія : І насамперед починати таку любиму люстрацію для всіх патріотів як з Правого сектору-Свободи- Батьківщини- Удару бо хто такі регіонали і комуністи ми і так знаем : Гуртуймося люди час лихий для нас всіх настав-дай нам БОГ мудрості і сили : Слава Украіні
Анонім до лпдмуа а простише и Показати IP 17 Квітня 2014 21:19
зароем соло!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus