USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Результати акції «бойкот товарів регіоналів»

18 Лютого 2014 14:11
Акція "бойкот товарів", які належать прибічникам та членам Партії регіонів, має гарні результати.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла одна з учасниць руху Сніжана Артемьєва.

"Спершу наш бойкот товарів "регіоналів" був для всіх диковиною. Ніхто не знав, як правильно бойкотувати і чим взагалі займатися. Коли ми почали роздавати листівки із закликом до бойкоту біля "Епіцентру" і перекривали дорогу людям, покупці кричали на нас і матюкали. Але коли через два тижні ми вдруге робили акцію - люди вже підходили до нас і цікавилися, які ще фірми належать депутатам Партії регіонів. Багато людей навіть в нашій спільноті "Євромайдан", яка зараз має 300 тисяч підписників, не знали, що "Life" належить пану Ахметову. Ми в Києві майже на кожному стовпі розклеїли наліпки, кому насправді належить оператор "Life". Тиждень тому робили опитування "чи ви змінили пакет?" Півтори тисячі людей нам відповіло, що змінили. І це лише ті, кого ми знаємо", - сказала дівчина.

З її слів, раніше ніхто із покупців не звертав увагу на марки курятини.

"Недавно в магазині я побачила, яка черга стояла до "Нашої Ряби". А до "Гаврилівських курчат" (співвласником торгової марки є депутат від ПР Євген Сігал - Gazeta.ua) - нікого. Там продавщиця вишивала рушник", - каже Сніжана.

Однією з точок бойкоту стала торгова марка "Родинна Ковбаска", яка належить "регіоналу" Олегу Барану.

"Як тільки її не пікетували. І листівки на магазинах розклеювали, і писали листи власнику, а активісти із "Правого Сектору" навіть розмальовували ці магазини. Після всіх акцій проти "Родинної ковбаски" мали й багато погроз. Особисто мені дзвонили і казали: "Если ты не понимаешь по-нормальному - мы тебе сделаем по-плохому". "Пробивали" той телефонний номер. Дзвінок був із вуличних телефонних будочок", - зізналася Сніжана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 14:21
Врет аж сияет. А пипол хавает.
Микола до Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 14:40
Боголюби - російськомовний проплачений бот. Рівень якого ще має дорости до початкових правил орфографії та норм ерудиції.
поплічник маї Показати IP 18 Лютого 2014 14:39
... а коли ми в чергове зробим акцію... то покупці на вломлять пі...дюлей і ми раді підем додому!))
Микола до поплічник маї Показати IP 18 Лютого 2014 14:50
ТИ той самий бот без орфографії, скоро буде перемога людей проти бандитської влади... думай чи варто продовжувати тобі писати ІР відстежити зараз легко можна )))
бот до Микола Показати IP 18 Лютого 2014 15:24
А ти, скажене цуценя - мая москвич, якому кинули кісточку і сказали фас! Яке крім того підписується "лєвими" ніками і стоїть в передовому загоні, нової-старої бандитської влади (Шиба, гусссь і нальковичь...). "Майданити" мене приїдеш, як IP визначиш?))
Микола до бот Показати IP 18 Лютого 2014 15:30
Ти настільки обмежений в розвитку, що навіть одну репліку написати правильно для тебе це нездійсненне досягнення ))) незрозумілими ніками підписуєтеся ви - боти, обмежені безпринципні створіння, яким так важко дається правопис. ти з України взагалі? Чи просто безграмотний?
бот до Микола Показати IP 18 Лютого 2014 16:02
Грамотєю "Миколі" на замітку. "Ти" - звертання, яке виокремлюється комою. (див. - "Ти, настільки..."). Початок нового речення починається з ВЕЛИКОЇ букви (або літери, якщо таке слово тобі більше подобається/ до вподоби): ( див -"...енне досягнення ))) Незрозумілими ніками..." ), (див. - "...правопис. Ти з..."). При перераховуванні прикметників також слід було б поставити кому (див. - "...обмежені, безпринципні...") Якщо хочеш когось научати то сам не роби помилок! Бездарщина!
Орест Показати IP 18 Лютого 2014 14:45
На вечерю куплю чогось смачненького у ,, Родинній ковбасці,,
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА до Орест Показати IP 18 Лютого 2014 16:24
ПУСТЬ ТЕБЕ ОТХАРКНЕТСЯ КРОВЬЮ УБИТЫХ ВЛАСТЬЮ ЛЮДЕЙ!
інга Показати IP 18 Лютого 2014 15:05
"Дзвінок був із вуличних телефонних будочок" - ну і на кого розрахована ця побрехенька - на колгоспників ???? Та якби якійсь шавці дешевій дзвонили - то робили б це з телефона -автомата???? Та Їх зараз днем з вогнем не знайти!!! Та й хто там почав змінювати телефонні пакети- це хіба на лоха інформація.
ZOT Показати IP 18 Лютого 2014 15:15
Тупих барнанів, як гною в сараї, кому вони портібні, щоб ще ним дзвонити!
Джулія Показати IP 18 Лютого 2014 16:27
Головне-не забувати ці адреси і магазини. НІКОЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus