USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Резус Блюз» у Луцьку виступив із новою вокалісткою

10 Травня 2015 10:50
У Луцьку презентували новий музичний проект – хлопці з «Резус Блюз» виступили разом із новою вокалісткою Інною Кириченко. Згодом на сцену вийшов ще й джазмен Олег Баковський, - повідомляє ТаблоїдВолині.

Інна Кириченко розповіла, що не переймається через те, що з гуртом раніше виступала Галина Конах. Натомість пообіцяла, що цього вечора представить нове звучання та формат, в чому й змогли переконатися гості «ЛучеSк-пабу».

Лідер гурту Олександр Подзізей зазначив, що у гурті завжди раді цікавій співпраці з талановитими людьми. «Можуть приходити музиканти, брати інструменти, приєднуватись і грати з нами. Влаштовуватимемо такий собі сейшн», – каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маріанна Показати IP 10 Травня 2015 22:38
Інна неперевершена просто!
свєта Показати IP 13 Травня 2015 10:24
Інна, кому ти нада

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus