USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

РФ втратила на фронті більше танків, ніж вона мала на початку війни, – ЗМІ

14 Лютого 2024 14:10
Тільки протягом минулого року РФ втратила близько 1120 танків у війні проти України.

Про це повідомляє Business Insider з посиланням на Міжнародний інститут стратегічних досліджень.

«Втрати танків з початку повномасштабного вторгнення зараз, ймовірно, перевищують 3000 одиниць. Для порівняння, втрати танків Росії на полі бою більші, ніж кількість, яку вона мала, коли вона почала свій наступ у 2022 році», – сказав генеральний директор Міжнародний інститут стратегічних досліджень Бастіан Гігеріх.

Попри такі втрати, на його думку, РФ зможе вести бойові дії ще протягом кількох наступних років. Він пояснює, що Кремль зміг частково поновити свої втрати шляхом розконсервування старої техніки зі сховищ та будівництвом нової.

Читати ще: Окупанти атакували на шести напрямках та втратили понад тисячу вояків, – Генштаб

«Росія повинна бути в змозі підтримувати це протягом ще двох-трьох років, хоча при цьому їй доведеться пожертвувати якістю заради кількості. Через тривалу війну Росія звернулася за зброєю до таких союзників, як Північна Корея та Іран, через брак зброї», – пише видання.

Як інформували, українські морські дрони потопили російський великий десантний корабель «Цезар Куніков». У підсумку корабель отримав критичні пробоїни по лівому борту і почав тонути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Лютого 2024 15:23
Брехня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus