USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

РФ використовує корупцію для підриву демократії в Україні, – сенатор

8 Червня 2021 20:24
Російська Федерація використовує корупцію для підриву демократичного розвитку України та інших держав.

Про це заявив американський сенатор від штату Меріленд, голова Гельсінської комісії США Бен Кардін на Міжнародному форумі Democracy in Action: Zero Corruption Conference, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Росія використовує корупцію, щоб підірвати демократичний розвиток України... Росія застосувала таку саму тактику до багатьох інших країн, як і Китай», – заявив Кардін.

За його словами, для подолання корупції зусиль самої лише України недостатньо, потрібні спільні дії всіх, хто захищає демократію, права людини та верховенство права у світі.

«Критично важливо, щоб США та наші союзники чинили опір (корупції – ред). Це означає побудову стійкішої фінансової та правової системи, прицільну роботу з клептократами за кордоном та допомогу іншим країнам щодо встановлення верховенства права», – сказав Кардін.

Сенатор додав, що для цього в Конгресі США створили об’єднання «Проти міжнародної корупції та клептократії», куди увійшли представники обох партій.

«Конгрес перебуває на шляху визнання корупції як загрози національній безпеці та створення засобів для боротьби з нею. Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з нашими партнерами з метою подолання корупції», – резюмував Кардін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бакс Показати IP 8 Червня 2021 20:59
А я то думаю, хто митників, суддів, прокуратуру, геокадастр...скуповує, а то Росія. Лайфхак: дайте більше.
Псяка Показати IP 8 Червня 2021 22:03
Білоруський моряк Петров і ростовской горець Боширов лічно хабарі роздають.
Я Показати IP 9 Червня 2021 06:49
демократія була до 1991... опісля -дикий капіталізм і керування сшастами..
Климкин Показати IP 9 Червня 2021 09:01
Народ Украины нельзя купить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus