USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

РФ зміцнює Крим: партизани засікли зуби дракона і перекидання ППО

1 Жовтня 2023 16:33
Російські війська зміцнюють оборону тимчасово окупованого Криму. Як повідомляє партизанський рух «АТЕШ», після успішних ударів України росіяни будують оборонні лінії біля Феодосії.

Про це пише УНІАН.

«Після успішних атак українських сил по військових об’єктах в Криму і успіхах на полі бою окупанти приступили до спорудження нових фортифікацій на півострові. «АТЕШ» сформував групи, які їздять по всьому Криму і збирають інформацію про оборонні споруди. Ми зробимо все можливе для їхнього успішного прориву Силами оборони України», – пообіцяли партизани.

Зазначається, що вже були зафіксовані наступні споруди поблизу Феодосії:

– «зуби дракона» були зафіксовані з боку Феодосії (45.156696, 35.578420);

– укріплення та фортифікації – з боку Батального (45.178972, 35.560656).
Центр національного опору (ЦНС) з посиланням на кримське підпілля додає, що також було зафіксовано перекидання засобів ППО до Сімферополя:

«Російські військові отримали нові розпорядження щодо підвищення обороноздатності окупаційних військ на півострові».

Зуби дракона – це фортифікаційна споруда з дерева, бетону або ж граніту. Зазвичай їх заривають в землю рядами й використовують в якості перешкоди просуванню танкових підрозділів.

Малі споруди повинні піднімати або ж пошкоджувати днище танка й можуть бути замасковані. Великі за розміром «зуби» повинні ускладнювати розчищення проходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus