USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія ризикує стати країною-вигнанцем, – експерт

9 Березня 2017 11:34
На думку заступника міністра закордонних справ Олени Зеркаль, Росія ризикує стати країною-вигнанцем. Крім цього, вона відмітила, що повернення країни в рамки міжнародного права не являється можливим без виконання судового рішення.

Про це інформує видання «zrada.today».

Зеркаль провела паралелі із стосунками між людьми. Коли одна людина обманює іншу, до неї міняється відповідно і ставлення, зауважила Олена Зеркаль. У випадку з країнами, це правило діє абсолютно аналогічно.

При цьому слід звернути увагу на те, підкреслила Зеркаль, що Росія точно не буде виконувати всіх рішень суду.

Україна демонструє бажання розповісти світовій спільноті те, що своїми діями Росія перейшла вже всі відомі етичні кордони.

Як повідомлялося раніше, у Гаазькому суді представили неспростовні докази злочинів Росії у Криму та на сході України.

Про нюанси суду в Гаазі, які можуть обернутися проти України, порталу Слово і Діло розповів юрист-міжнародник Олександр Мережко.

«Україна звинувачує РФ у фінансуванні тероризму. Але, з огляду на останні події, там можуть виникнути складнощі в зв'язку з тим, що Україна по суті веде торгівлю з окупованими територіями. Всі пам'ятають нещодавню заяву Захарченка про те, що грошима за вугілля, яке «Л/ДНР» продає Україні, користуються ті ж «Л/ДНР», які в нас же й визнані терористичними організаціями», – пояснює Мережко.

На жаль, припускає експерт, РФ може використовувати це як аргумент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
корінний лучанин Показати IP 9 Березня 2017 11:50
Видно знову зрада насувається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus