USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Рідним трьох Героїв із Заболоттівської громади вручили їхні нагороди

9 Квітня 2024 18:06
Сьогодні на сесії Заболоттівської селищної ради рідним трьох Захисників, які поклали життя за Батьківщину, вручили їхні посмертні нагороди.

Про це повідомили в Заболоттівській громаді.

Відповідно до Указу Президента України, орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагороджено заболоттівчанина Бориса Шевчука, який загинув 4 вересня 2023 року.

Нагороду отримала дружина захисника Шевчук Ольга Миколаївна.
Орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагороджено Івана Мусійчука з села Тур, який загинув 2 серпня 2023 року. Нагороду отримала мати Мусійчук Олена Данилівна.
Наказом Міністра оборони України від 17.11.2023 року №1434 відзнакою «15 років сумлінної служби» нагороджено Віктора Головія-Хмеляра, жителя селища Заболоття, який загинув 29 листопада 2023 року. Нагороду отримав батько загиблого Головій Микола Серафимович.
Почесну місію вручення виконали начальник відділення рекрутингу та комплектування Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Олег Колочун, голова Ковельської РВА Ольга Черен, селищний голова Валерій Свіржевський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus