USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рідним померлого бійця не виплачують гроші, бо нема голови РДА

3 Квітня 2015 12:12
Для сім'ї бійця 14-ї бригади, який помер на сході, прийшла грошова допомога. Так, на рахунок Горохівської РДА прийшло 100 тисяч гривень для вдови і дітей Юрія Данилюка, - інформує Horohiv.com.ua.

Поки що рідним гроші не виплатили, оскільки не було чинного голови райдержадміністрації.

Нагадаємо, Юрій Данилюк, житель села Старики, помер від пневмонії 11 березня у місті Дзержинськ Луганської області від пневмонії.

Інформацію про те, що кошти зараз є на рахунку Горохівської РДА, підтвердила Олена Бєкєтова, начальник управління державного казначейства у Горохівському районі. Про те, що ці гроші призначені для сім'ї Данилюка повідомив голова райради Леонід Андрійчук.

Скерувати виплату грошової допомоги може тільки чинний голова райдержадміністрації.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження № 334/2015-рп, опублікованого на сайті Президента України 31 березня, головою Горохівської РДА призначено Любов Матвєєву.

Отож, є сподівання, що після офіційного представлення сьогодні, 3 квітня, Любов Матвєєва зробить своє перше розпорядження саме з приводу матеріальної підтримки дружини і дітей воїна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 3 Квітня 2015 13:14
Якщо чоловік помер не від кулі ворога-росіянина, а від пневмонії, тоді питання до медкомісії, яка дала корочку "ГОДЄН". Може посадити хоча б голову тієї комісії? Хай посидить років зо три, подумає.
Анонім до Луцьк Показати IP 3 Квітня 2015 13:21
А с каких пор воспаление легких стало хронической болезнью?
Перехожий Показати IP 3 Квітня 2015 13:52
Агов, адміни! Людина не загинула, а померла! Виправте, будьте ласкаві, заголовок статті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus