USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Рідним загиблих Героїв з Шацької громади вручили їхні посмертні ордени

7 Листопада 2023 08:43
Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденами «За мужність» III ступеня захисників України з Шацької громади Івана Цюп’яшука (селище Шацьк), Олександра Положевця (село Положеве), Олександра Костюка (село Смоляри-Світязькі) та Андрія Михальчука (село Піща).

Нагороди за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, рідним Героїв вручили Шацький селищний голова Сергій Карпук та т. в. о. начальника Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП Олександр Левицький.

Військовослужбовець Іван Цюп’яшук у складі 14-ї окремої механізованої бригади боронив Україну від рашистів з травня 2022 року. 30 вересня воїн загинув на Харківщині від кулі ворога.

Олександр Положевець з 2019 року захищав Україну від російського агресора. Загинув у вересні 2022 року.

Олександр Костюк з вересня 2022 року перебував у найгарячіших точках фронту. 31 грудня поліг як Герой на Харківщині.

Андрій Михальчук був призваний за мобілізацією 19 липня 2022 року і проходив службу на посаді бойового медика. Загинув 11 березня на Харківщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus