USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Рішення Луцькради щодо відставки уряду суд залишив у силі

15 Січня 2014 16:34
Волинський окружний адмінсуд 15 січня скасував два пункти рішення позачергової «євросесії» Луцької міськради. Водночас, решта пунктів лишилися в силі, повідомив IA ZIK.

У грудні торік прокуратура оскаржила до окружного адмінсуду два пункти рішення міськради від 25 листопада. Один з них стосувався встановлення на в’їзних знаках до Луцька табличок із європейською символікою.

Ситуація з іншим пунктом – доволі курйозна. Прокуратура оскаржила рішення про розміщення на флагштоці біля приміщення мерії прапора Євросоюзу через кілька тижнів після того, як сплив крайній термін виконання цього пункту. Тож склалася ситуація, що стражі порядку судилися з міськрадою через відсутнього прапора.

Суддя Лозовський скасував два пункти «єврорішення» міськради. Водночас залишилися в силі решта, зокрема пункт 1. Ним підтримано резолюцію Народного віче із вимогами домагатися відставки уряду та дочасних виборів до Верховної Ради.

Постанова суду може бути оскаржена в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus