USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рішення про ремонт доріг Волині не прийматимуть в кулуарах

4 Квітня 2018 10:51
Зважаючи на колективне звернення жителів Ківерцівського району, які просять відремонтувати аварійну дорогу, голова облради Ігор Палиця звернувся до голови ОДА з проханням зробити засідання, на яких йдеться про дороги, що підлягають ремонту, публічними, а не кулуарними.

Депутат Володимир Дейна у запиті зазначив, що з колективним зверненням до обранців обласної громади звертаються жителі села Карпилівка Ківерцівського району. Вони просять відремонтувати дорогу Карпилівка-Сильне-Цумань на відрізку Цумань-Карпилівка. У селі проживає дві тисячі осіб. А дорога перебуває в аварійному стані, перевізники відмовляються здійснювати нею пасажирські перевезення. Оскільки місцевим жителям потрібно добиратися до районного та обласного центру, вони приїхали зараз на сесію облради, аби висловити свою позицію і просять вирішити питання капітального ремонту дороги.

Депутати підтримали запит колеги.

Голова облради Ігор Палиця зазначив, що при попередньому голові ОДА рішення про ремонт доріг приймали кулуарно, без участі депутатів облради та представників громади, тож він просить нового голову ОДА Олександра Савченка розширити такі засідання, аби депутати могли знати про дороги, які підлягають ремонту.

Олександр Савченко підтвердив, що виконає цю обіцянку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus