USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Рівняни вирубували ліс у трьох областях і збували його на Волині

28 Травня 2021 19:39
Троє рівнян вирубували ліс на території Рівненської, Житомирської та Тернопільської областей і збували його на Волині.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Слідство вважає, що троє жителів міста Рівне упродовж вересня 2020 року здійснили незаконні порубки дубів у лісах Рівненської, Житомирської та Тернопільської областей, а здобуту в такий спосіб деревину збули на території Волинської області.

Унаслідок протиправної діяльності членів групи державним лісовим підприємствам та Бродівській виробничій дільниці ВСП «Львівська дистанція захисних лісонасаджень» регіональної філії «Львівська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» заподіяно шкоду на загальну суму 314 тисяч гривень.

Задля забезпечення відшкодування завданої злочинами шкоди накладено арешт на належні обвинуваченим квартиру, земельну ділянку та транспортні засоби.

Одного із членів групи обвинувачують ще і у грабежах та незаконному поводженні зі зброєю (ч.3 ст. 186, ч.1 ст. 263 КК України).

Далі – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus