USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Різдвяне диво: у Львові прийшов до тями 6-річний хлопчик, який рік був у комі

15 Січня 2022 21:41
У Львові 6-річний хлопчик рік пролежав у комі та прокинувся на Різдво. Він отримав важку травму ще 7 січня 2021 року й відтоді не приходив до тями.

Тоді дитина каталась на санчатах, в’їхала у дерево та знепритомніла. Про це розповів львівський лікар Андрій Токарський, пише 24 канал.

Хлопчик отримав важку черепно-мозкову травму, через що не приходив до тями цілий рік. Лікарі спостерігали за його станом увесь цей час. Водночас батьки від сина також не відходили. За словами медика, хлопчика штучно годували, мили. У нього було серцебиття і дихання.

«І ви тільки уявіть! У той самий день, на Різдво, через рік як він в’їхав в дерево, він прийшов до ясної свідомості. Так, наче вчора заснув, а нині збудився. Ми казали, що сталось диво. А батьки сказали, що Бог, напевно, почув сильні молитви», – сказав нейрохірург.

Він запевняє, що є речі, які не залежать від лікаря. За 40 років роботи у медика на руках помирало багато людей, але він також бачив і чимало неймовірних одужань.

«У мене на руках помирало багато людей. Я працюю у своїй сфері понад 40 років і бачив чимало див. Зокрема, перед важкими операціями, мене запитують родичі: що ми маємо робити в цей час. І я усіх відправляю до молитви. Так от, коли я думаю, що операція буде страшно важка, довга і нудна, то вона проходить швидко і добре у тих пацієнтів, чиї родичі моляться», – підсумував лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В. Показати IP 15 Січня 2022 22:43
Точно хорошее дыво!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus