USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Різдвяний Jazz»: вже цього понеділка у Луцьку лунатимуть відомі мелодії

3 Січня 2021 20:07
Вже цього понеділка, 4 січня, у Луцьку лунатиме Різдвяний JAZZ. Концерт відбудеться у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Щоб зробити Різдво ще теплішим, відомі українські джазові музиканти, лідери проекту ShockolaD Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин, темпераментий контрабасист Сергій Федорчук, яскрава джазова вокалістка Юлія Швед та неповторний співак з Нігерії Пол Комолафе, зберуться разом і заграють спеціальну джазову програму улюблених світових хітів «Різдвяний Jaz

У програмі – найріздвяніші мелодії: «Christmas song», «Jingle bells», «Let it snow», «Silent night», «White Christmas», «Santa baby», «Winter wonderland», «It’s beginning to look a lot like Christmas».

Як наголошують організатори, концерт проходитиме з дотриманням усіх карантинних норм та правил!

Квитків залишилось мало, встигніть їх придбати. ⠀

А зробити це можна онлайн на сайті: https://igogo.com.ua/events/ukrizdvanij-jazz-luckrurizdvanij-jazz-luck або у касі драмтеатру.

Організатори – івент-агенція Tikhonov Agency

А ось як відбувався концерт у Львові
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus