USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Різдвяний кубок з міні-футболу залишився в Луцьку

12 Січня 2016 15:45
У Луцьку вдруге відбувся «Різдвяний кубок АДФ-ЛНТУ» з дворового міні-футболу. У змаганнях в традиційному форматі 4х4 змагалося 16 волинських команд.

«Приємно, що на другий турнір зголосилося набагато більше команд. Під час жеребкування був великий ажіотаж, адже згідно з регламентом участь могли взяти 16 команд, а на жереб було кинуто 32 колективи. Ті команди, які не потрапили на цей турнір зможуть зіграти на змаганнях, що пройдуть у лютому, - зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк. – Подібні старти дають можливість проявити себе, активно провести час у колі друзів та здобутим мотиваційні нагороди».

Першого ігрового дня були зіграні матчі групового етапу, де були визначені чвертьфіналісти турніру.

В одній 1/4 фаворити легко перемогли суперників з однаковим рахунком 5:1. Щоправда «Бережанка» та «Теремно хліб» в очній зустрічі визначити переможця зуміли лише у серії пенальті.

Чвертьфінали

«Бережанка» – «Теремно Хліб» - 2*:2

«ГПЗ» – «Метеор» – 5:1

«Блудів-Терешківці» – «Сахарадо» – 5:1

«Духче» – «Ветеран-ЛНТУ» – 5:1

У першому півфіналі легко стартувала команда «ГПЗ». Лучани у матчі з «Духче» організували відрив у 4 м’ячі, та духчани зуміли налякати суперника – 5:4. Та на більше їх не вистачило, а в кінці зустрічі – ще й прикра помилка – 6:4. Вдруге в турнірі «Бережанка» за вихід у наступний етап боролася у серії пенальті. Та цього разу вона поступилися сусідам з Горохівщини «Блудову-Терешківцям».

Півфінали

Духче – ГПЗ – 4:6

Блудів-Терешкцівці – Бережанка – 2*-2

Бронза турніру легко дісталася «Духче». А цьогорічними чемпіонами стала команда «ГПЗ».

Матч за третє місце

Духче – Бережанка – 8:0

Фінал

ГПЗ – Блудів-Терешківці – 6:3

«Дуже цікаві ігри були. Важко було пройти стадію півфіналу. Та ми з хлопцями впоралися. Я раніше був польовим гравцем, тому часто підключаюся до атак. Ми дуже раді нашій першій перемозі в новому році», - розповів воротар «ГПЗ» Максим Вальчук.

«Це чудова можливість побачитись з друзями після свят, побігати, отримати море задоволення. Дякую організатору Миколі Озюку, що зібрав команди на такий чудовий турнір», - зізнався гравець команди-переможниці Сергій Дорецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus