USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Робота луцьких муніципалів зміниться

7 Вересня 2009 17:22
Працівники муніципальної поліції Луцька працюватимуть за новими напрямками. Про це під час наради у мерії обласного центру Волині розповів начальник управління муніципальної поліції Луцької міської ради Сергій Пилипака, – повідомляє 7 вересня репортер «Волинських Новин».
За словами пана Пилипаки, діятиме стаціонарний пост на Центральному ринку. Крім того, з 15-ї по 21 годину в трикутнику торговий центр «Гостинець» – Північний ринок – ринок «Лучеськ» діятиме мобільна група муніципалів. Буде відпрацьований і новий напрям роботи – відшкодування заподіяної благоустрою шкоди. Пан Пилипака розповів, що подібна система діє у Кам’янці-Подільському. Крім того, працівники муніципальної поліції чергуватимуть у житлово-комунальних округах.
Сергій Пилипака бідкається, що з 18-ти працівників управління лише 8 мають форму. Її нестача спричиняє те, що муніципальна поліція «нагадує невеличке банд формування», – зазначив пан Пилипака. Однак заступник луцького міського голови Микола Іванюк запевнив, що проблему уніформи невдовзі вирішать. На його думку, муніципали повинні налагодити кращу співпрацю з виконавчими органами влади Луцька, звернути увагу на проблеми в торгівлі.
Директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк вважає, що муніципальна поліція повинна контролювати торгівлю і на ринках по вулиці Львівській та Кравчука. Крім того, варто зробити стаціонарний пост на Завокзальному ринку. Мобільних груп, на думку пана Козлюка, має бути дві, а не одна. Посадовець вважає, що працівник муніципальної поліції повинні навчитися складати протоколи.
Проте Сергій Пилипака та його колеги скептично поставилися до більшості пропозицій пана Козлюка, посилаючись на брак кадрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus