USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Роботу Волинської митниці назвали незадовільною

10 Травня 2016 10:14
Якщо Волинська митниця так працюватиме надалі, про інфраструктурні проекти на Волині можна забути, - переконані в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 10 травня.

Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що дуже незадоволений виконанням індикативних показників Волинської митниці. Невдовзі у Міністерстві фінансів та Міністерстві інфраструктури у Києві він говоритиме про те, що, якщо митниця так працюватиме надалі, ні про які інфраструктурні проекти не можна буде вести мову. До прикладу перевиконання надходжень за квітень становило лише 16 мільйонів гривень, що вдвічі менше за показники, які були доведені керівництвом митниці. Отже, роботу митниці за квітень він оцінив як незадовільну.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, перед Великоднем у селі Римачі громадські активісти відновили мирну акцію протесту перед адмінприміщенням Волинської митниці. Головна мотивація – Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман повинен звільнити голову фіскальної служби України Романа Насірова через відсутність його реакції на масові протести волинських активістів, підприємців, представників влади. А вимагають протестувальники звільнити з посади виконувача обов’язків керівника Волинської митниці Олександра Шавлака, який наразі є керівником Чернігівської митниці.

Після призначення останнього на посаду виконувача обов’язків керівника Волинської митниці у трудового колективу установи, місцевих підприємців, громадських активістів і керівників області увірвався терпець. І сьогодні внутрішня криза на митниці лише поглибилася. Адже всі іногородні, хоч і тимчасові, та все ж керівники, вносили деструктив у діяльність митниці, й продовжують це робити дотепер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
відомо Показати IP 10 Травня 2016 10:39
А як заблокований перехід ще може приносити й прибутки?
Nik Показати IP 10 Травня 2016 11:20
Гунчику треба припинити красти бюджетні кошти, а не розповідати про роботу митниці.
"Типовий контрабанди Показати IP 10 Травня 2016 13:29
Кляті іногородні... лізуть і лізуть. Тільки ото всі "схеми" нормально порішаєш – на тобі, новий керовнік... З тим треба боротися, бо так не може далі продовжуватися. Це ж реально вльоти постійні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus