USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родичі породіллі, яка померла у Любомлі, звинувачують лікарів

25 Лютого 2018 14:45
Родичі породіллі з Любомля, яка померла, звинувачують у непрофесіоналізм лікарів, інформує Кордон з посилання на газету Наше життя.

За життя мами трьох діток Юлії Оніщук три дні боролися лікарі, але, на жаль, врятувати її не вдалося. Юлія Оніщук померла 12 лютого у Любомльській райлікарні.

Текст листа рідних подаємо без змін:

«Дорогі, добрі люди! Велика подяка і доземний низький уклін вам за співчуття, за допомогу та підтримку. Нехай біди та незгоди обминають вас і всіх людей, тому що втрату і хворобу близьких та рідних перенести дуже важко! А ще важче дивитися в очі малих дітей, які тьмяніють від їхніх дитячих сліз, в яких немає іскорки радості. Наша Юлічка всю себе віддавала вихованню своїх діток. І така спорідненість їхніх душ зустрічається вкрай рідко. Вони дуже сильно сумують за нею.

Юлічка була людиною веселою, справедливою і вірила в Бога. Тепер нам всім залишається молитись за її упокій. А чому упокій?! Адже вона могла жити, зобов’язана була жити і далі у повсякденному житті приносити користь усім. Навіють думки такі слова як «держава», «конституція», «обов’язки лікарів», які повинні були врятувати маму для діток, дружину для чоловіка, дитину для батьків, куму для своїх кумів та хрещену матір для похресників. Але, на жаль, випало нам усім, дорогі земляки, жити в державі, де на своїх посадах перебувають не професіонали, а байдужі людці з мілкуватою душонкою, котрі свій непрофесіоналізм, лікарські помилки заштампували у фрази: «Ми зробили все, що змогли. Приносимо свої співчуття. Вибачте».

Не потрібно нам ваших вибачень та співчуттів. Адже Юлічка поступила в лікарню, як породілля з кровотечею. А там із не зрозумілих для нас причин розірвали селезінку, яку довелося видалити, та інше, про яке поки що не можемо говорити.

Хочеться запитати: чому не приєднали штучну нирку, яка б зняла навантаження із серця, легень? Можливо ви, панове лікарі, забули, що все устаткування, ваша зарплата — це надходження з наших коштів у вигляді податків до бюджету.

Так, дійсно є лікарі від Бога, котрі ціною свого здоров’я і крові рятують людей. Честь і хвала їм. Але бувають випадки, коли виправити грубі помилки своїх непрофесійних колег й вони безсилі.

Люди добрі, коли ж ми візьмемось за руки, об’єднаємося і запитаємо: «Чому відбувається так?». Наше горе, наша біда не поодинока. Скільки сліз витекло з очей жителів нашого району? Скільки сиріток залишилося без батьків? Скільки горя пережили наші люди? Об’єднаймося в наших бідах, давайте поставимо край безчинству. Люди добрі, ще раз дякуємо вам за благодійність і нехай вас рясно благословить Бог і поверне вам сторицею».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
пацієнтка Українсько Показати IP 25 Лютого 2018 15:13
Ще неодин лікар невідповів у нашій країні за непрофесійність і умисне нанесення шкоди здоровя через неправильне лікування !!! Власне мене лікували більше року і долікували до Раку 3 стадії !
121 до пацієнтка Українсько Показати IP 25 Лютого 2018 16:14
Шановна! Якщо бачите що лікування Вам не приносить позитивного результату то змініть лікаря, лікарню і тд. Якби вчасно прийняли правильне рішення то вже б були здоровою. А так всі тільки писати вміють і розказувати які хє*ові лікарі, вчителі, менти, судді, пожежники, депутати тобто всі. Так і про вас хтось може за спиною казати який ви х*ровий спеціаліст.
І Показати IP 25 Лютого 2018 17:41
То скажіть,будь-ласка,панно яка радить змінювати лікарів як перчатки,чому ж вони там сидять коли не тямлять????
121 до І Показати IP 25 Лютого 2018 20:15
Бо в нас тотальна корупція. За хабарі вивчилася частина (є справжні профі то їх не ображаю) а тепер лікують нас. Я раджу не змінювати як перчатки лікарів а у випадку якщо бачиш що щось не так йде лікування то запитувати у людей до кожна можна звернутися і не гаяти часу!!!!
Луцьк Показати IP 25 Лютого 2018 17:48
На всі медичні спеціальності мають поступати діти з ЗНО від 180балів і вище... і по ТРЬОХ сертифікатах !!!
Док до Луцьк Показати IP 25 Лютого 2018 18:16
А з теперішньою стодоларовою зарплатою скоро всі нормальні лікарі будуть в Європі. А на їх місце наймуть шаманів з Конго.
Док Показати IP 25 Лютого 2018 18:14
Неофіційний совєцький стандарт на материнську смертність був кожна сота породілля - гарантований труп. Враховуючи теперішню материнську смертність, яка найвища в Європі він успішно зберігся. А проблема в стандарті на акушерські кровотечі, який неефективний.
лучанка Показати IP 25 Лютого 2018 19:13
А знаєте чому так?Бо лікарі відкрито заявляють на телебаченні,що подяка лікарю це особиста справа кожного і нічого кримінального вона в цьому не бачать...За що подяка?????За те,що він виконує свою роботу????ВІн знав на КОГО вчився,і що великий відсоток чи буде жити людина залежить від нього...А вони навіть не глянуть в сторону хворого(особливо старшого віку),поки не покладеш в кишеню...Схаменіться,ви вже втратили будь-яку совість.....
Док до лучанка Показати IP 25 Лютого 2018 21:39
Так от треба мати свого лікаря, який знає все про ваше здоров'я, що зможе пролікувати те пролікує, що не зможе скерує до потрібного спеціаліста, попередивши останнього про ваші алергії, невдалі лікування. Коли з'являється незнайома людина на десять хвилин і зникає назавжди, нереально поставити правильний діагноз і призначити ефективне лікування. Щодо хорошого лікаря у віддалених селах у всьому світі таким лікарям платять втричі більшу зарплату, ніж в столиці, до того ж забезпечують житлом і транспортом.
Анонім Показати IP 25 Лютого 2018 22:49
Оооо як заспівали: "Можливо ви, панове лікарі, забули, що все устаткування, ваша зарплата — це надходження з наших коштів у вигляді податків до бюджету." Можливо вони змбули, що 90% Любомля не платить податки, бо їздять на бляхах, блокують дороги бо їм забороняють їздити щодня "човниками". Як платите податки, так вас і лікують
анонім Показати IP 25 Лютого 2018 23:44
Просто толкові, розумні, висококваліфіковані лікарі виїхали закордон і працюють там. А в нас залишилися петеушнікі. Є хороші фахівці, я не спорю, але їх одиниці.. на жаль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus