USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Родичі загиблих учасників АТО з Луцька їздитимуть безплатно. СПИСОК

17 Червня 2015 14:30
У Луцькій міській раді оприлюднили перелік членів сімей військовослужбовців, загиблих в АТО. Усім їм видадуть посвідчення для безплатного проїзду в автобусах на міських маршрутах на 2015 рік.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 17 червня.

Розглянувши звернення начальника відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи, з метою забезпечення соціального захисту членів сімей військовослужбовців, які загинули у ході проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, посвідчення із правом на безплатний проїзд в автобусах на міських маршрутах на 2015 рік нададуть таким особам:

1.Прокопчук Юрій Іванович.

2.Шостак Владислав Сергійович.

3.Шостак Максим Сергійович.

4.Гулюк Дмитро Сергійович.

5.Гулюк Максим Сергійович.

6.Гулюк Софія Сергіївна.

7.Карабан Олександра Артемівна.

8.Шульга Костянтин Костянтинович.

9.Вишневський Ілля Олегович.

10.Вишневський Анатолій Володимирович.

11.Атаманчук Максим Андрійович.

12.Помінкевич Юлія Сергіївна.

13.Чучалін Юрій Юрійович.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку діти війни втратили право на безплатний проїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аня Показати IP 17 Червня 2015 15:19
Ну зна'те це вже повна дурня.Діти, внуки, правнуки хай уже всі їздять безоплатно, а ми на них будемо працювати.Це вже зовсім Бог розум забрав.Це нечесно.Вони да, але не вся челядь, а троюрідні також будуть.Бюджет не видержить
лучанин до Аня Показати IP 17 Червня 2015 15:47
аж 13 чоловік,збіднієте від цього. Їхні брати чи сини померли за вас,а ви несете цей брєд,не дай Бог пережити те,що пережили ці сім"ї. І доречі,Вони вже ніколи не зможуть їздити цими маршутами
свг Показати IP 17 Червня 2015 16:10
чому тільки 13. загинуло набагато більше. дали лише тим які бігають у міськраду. потрібно або блиським родичам всіх загиблих або нікому.
я Показати IP 18 Червня 2015 08:01
а й дійсно чому так мало? на алеї поховань не кілька могил!!!!....чи батьки та рідні цих хлопців не достойні безкоштовного проїзду? А Ви Аня помовчали б. Від того, що вони проїдуть безкоштовно їхні діти не повернуться, і не ви за них платитемите! Щось не подобається, то відправте своїх родичів, тоді Ваша думка кардинально зміниться!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus