USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президент прирівняв загиблих учасників АТО до ветеранів війни

8 Липня 2014 17:15
Українські силовики, які загинули в боротьбі з бойовиками і терористами на Сході країни, отримають статус ветеранів війни.

Відповідний закон щодо соціального захисту сімей загиблих учасників АТО підписав Президент України Петро Порошенко, - повідомляє прес-служба глави держави.

Згідно з повідомленням, сьогодні, 8 липня, президент підписав Закон № 1538-VII «Про внесення зміни до статті 10 Закону України« Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту ».

Відповідним законодавчим актом поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» на сім'ї осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ України, які загинули або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Внук Показати IP 9 Липня 2014 19:01
Это унизительно для настоящих героев, ветеранов Великой Отечественной войны, за убийство которых на Востоке дают теперь звания и награды

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus