USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Родина волинян-погорільців залишилась без даху над головою

2 Грудня 2016 18:30
Мешканка села Холоневичі Ківерцвського району з сином постраждала від пожежі: через несправну електропроводку сім’ї ніде жити.

Про це стало відомо під час засідання 9 позачергової сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня.

Депутат Олександр Омельчук повідомив, що до нього звернулася виконувачка обов’язків сільського голови Холоневичівської сільської ради Світлана Піддубна з проханням посприяти у виділенні коштів на відновлення будинку родини Сапонюк Мирослави Кирилівни, який пошкодила пожежа 29 жовтня 2016 року. Внаслідок пожежі вогнем знищено повністю житловий будинок та все набуте майно.

Мирослава Кирилівна 1946 року народження, пенсіонерка, ветеран праці, проживала разом із сином Сапонюком Петром Адамовичем, 1976 року народження. Син ніде не працює, оскільки доглядає за матір’ю, яка постійно потребує стороннього догляду. Сім’я окрім пенсії інших доходів не має. На даний час вони залишилися без даху над головою.

У довідці Ківерцівським РВ УДС України з надзвичайних ситуацій у Волинській області зазначено, що ймовірною причиною пожежі є коротке замикання електромережі. Вогонь знищив покрівлю повністю, перекриття на площі 96 квадратних метрів, речі домашнього вжитку, стіни по всій площі.

Відповідно до акту про пожежу, прямі збитки від пожежі, завдані родині, становлять орієнтовно 100 тисяч гривень, а побічні збитки - орієнтовно 135,140 тисячі гривень. Для відновлення будинку потрібні будівельні матеріали.

Тому, враховуючи складну ситуацію, яка виникла в сім’ї Сапонюк Мирослави Кирилівни, депутат попросив виділити жінці грошову допомогу у розмірі 10 тисяч гривень на відновлення будинку. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2016 19:10
На відновлення будинку потрібно 100-135тисяч,а депутат попросив в обласної ради виділити лише 10 тисяч!Скажіть будь-ласка як пенсіонерка яка потребує сторонньої допомоги з сином який її доглядає зможе відновити свій будинок за 10 тисяч гривень???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus