USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Родина загиблого майора з Волині отримала квартиру

29 Жовтня 2015 09:30
Родина загиблого майора Віктора Хмелецького отримала 4-кімнатну квартиру. Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Житло придбали за кошти з державного та місцевого бюджетів, а також власні кошти сім'ї загиблого військовослужбовця.

Нагадаємо, Волинь попрощалася з Героєм, начальником зв’язку 51-ої бригади Хмелецьким 31 липня 2014 року.

До слова, раніше повідомлялося, що вулицю у кварталі індивідуальної житлової забудови біля колишнього цегельного заводу, у Володимирі-Волинському, назвуть іменем майора Віктора Хмелецького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СУГС Показати IP 29 Жовтня 2015 10:55
Це найменше чим влада могла віддячити сім"ї загиблого, але це повинно бути не виключення а правило, усі Герої повинні отримати належну підтримку держави. Органи місцевого самоврядування та інші органи влади, зокрема працівники міських та районних центрів соціального захисту повинні особисто приїзджати до Українських Воїнів або членів їх сімей та зясовувати їх потреби, після чого негайно надавати вичерпну матеріальну, психологічну, соціально-побутову допомогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus