USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Родина загиблого біля Луцька водія шукає свідків автопригоди

25 Травня 2018 09:55
Родина водія «Волинянки», який загинув внаслідок ДТП біля села Струмівка, шукає свідків події, адже припускає, що водій Audi намагається уникнути відповідальності.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 4 травня. На трасі у селі Струмівка поблизу села Гаразджа Луцького району зіткнулися Audi та ЛуАЗ. Внаслідок аварії водій «ЛуАЗу» помер у лікарні, 58-річну пасажирку транспортного засобу госпіталізували у відділення реанімації.

Як повідомляє донька загиблого Володимира Васюхника Лілія Хоросанова, постраждала пасажирка у надзвичайно тяжкому стані наразі перебуває у реанімації в лікарні Луцька. У неї струс головного мозку, побита голови та понівечене обличчя, переламані ключиця та ребра, пробита легеня, відкриті переломи обох кінцівок та рвані рани і забої всього тіла. Стан потерпілої викликає дуже серйозні занепокоєння у лікарів і рідних, тож вона потребує постійного висококваліфікованого догляду, дорогих медичних препаратів та матеріальної допомоги. Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку №: 5168 7573 3222 0542.

Своєю чергою, пасажири Audi відбулися легкими тілесними ушкодженнями та від госпіталізації відмовилися.

Лілія Хоросанова стверджує, що водій автомобіля Audi 20-ти річний Максим П. рухався зі значним перевищенням швидкості в населеному пункті, де максимально допустима швидкість становить 60 км/год.

«Водій пролетів чотири пристрої примусового зниження швидкості та два пішохідних переходи в сторону Рівного і не намагався гальмувати, наближаючись до небезпечного перехрестя або повороту, де повинен зменшити швидкість до безпечної 60 км/год та бути уважним. У результаті чого наступили трагічні наслідки: смерть водія ЛуАЗу та надзвичайно тяжкий стан пасажирки. Якби він рухався зі швидкістю 60 км/год, таких наслідків не повинно було б бути», - зазначає Лілія Хоросанова
Доньці загиблого стало відомо, що поліція вважає буцімто водій «Волинянки» не увімкнув покажчик повороту, що і стало причиною ДТП. Натомість жінка зауважує, що правоохоронці чомусь не взяли до уваги свідчення водія вантажівки.

«Звертаємо увагу на те, що доки слідчі дії не завершено, ніхто не вправі звинувачувати когось із сторін та не має права розповсюджувати неправдиву інформацію в ході розслідування кримінальної справи. Натомість усіх небайдужих свідків цієї ДТП просимо відгукнутися та надати свої відомості, а при можливості відео, адже є підозри, що водій Audi намагається уникнути будь-якої відповідальності!!!», - наголошує донька загиблого водія.

Свідків автопригоди просять звертатися за телефонами: 0957306966 Лілія Володимирівна та 0959267083 Юлія Володимирівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Євробидло Показати IP 25 Травня 2018 10:06
Дуже шкода загиблого і потерпілих у цій ДТП, але потрібно зауважити, що першочергова причина ДТП це не 180 км/год Ауді, а те, що ВОлинянка виїжджала з другорядної і не надала переваги у русі, і покажчик повороту тут ні до чого......
лучанин до Євробидло Показати IP 25 Травня 2018 11:21
"причина ДТП це не 180 км/год Ауді," - можливо це і не причина дтп, але це причини смерті, бо якщо удар був би на швидкості 60 км, то і наслідки були інші. Як то кажуть правила пишуться кров"ю.
Євробидло до лучанин Показати IP 25 Травня 2018 12:34
Керуючись твоєю логікою, виходить що можна і на червоний сигнал світлофора людей чавити, але при цьому їхати 50 км - щоб не на смерть?
Лучанин до Євробидло Показати IP 25 Травня 2018 16:28
Керуючись моєю логікою на червоний сигнал їхати не можна, бо їхати на червоний - це порушення. Моя логіка проста - не порушуй правила. П.С. Якщо назвеш себе "бидлом", то швидше за все і логіка буде як у бидла.
лучанин до Євробидло Показати IP 25 Травня 2018 13:10
чому че швидкість у 140 не є причиною ДТП? ви думаєте дідусь виїзжаючи не бачив те авто хоча міг і не бачити(там дещо не рівня поверхня) ..але відстань до авто яке їде 60 і яке їде 140 дає зовсім різні шанси на маневр.. чи ви не згідні..
Євробидло до лучанин Показати IP 25 Травня 2018 15:58
Ми говоримо про першочергову причину ДТП, а не про те, що спричинило смерть водія.
Олег Показати IP 25 Травня 2018 10:09
продєлкі слідчого ткачуку або його кєнтафуріків
!!! Показати IP 25 Травня 2018 10:12
Потрібно було відразу рідним волинянки попросити переглянути відео з Білочки чи Рест парку, якщо летів на такій швидкості там видно було б. Справедливості,нажаль немає, все куплено і це факт! водій блях буде все робити, щоб визнали невинним, але совість не відмиєш, в свої 21 чи 22 роки все життя памятатиме, що на його совісті смерть людини! І його вина в цьому є ОДНОЗНАЧНО!!!
Віктор Показати IP 25 Травня 2018 20:51
На мою думку,якби швидкість була 140-180,як пишуть в коментарях,то б ніхто не вижив у двох авто.повірте-це дуже висока швидкість і не допоможуть ні подушки безпеки ні ремінь.швидкість була значно нижчою.але,що тут гадати..експертиза поставить всі крапки над і...
Справедливий Показати IP 27 Травня 2018 00:49
В ПДР від 2018 року в ст. 16.11 вказано: На перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху. Водій ЛуАЗ повинен був переконатися при виїзді на головну дорогу про відсутність транспорту, а так як зіткнення сталося на крайній лівій полосі, то це вказує про невиконання вищевказаного ПДР , а тим більше, що в крайній правій полосі рухався вантажний автомобіль (TIR) і водій AUDI, неміг бачити маневр водія ЛуАЗ, який виїхав прямо на його полосу де відбулося зіткнення. І дякуючи реакції водія AUDI, який встиг зреагувати і взяти ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення. І тоді про наслідки годі і гадати. Небуло б виїзду автомобіля ЛуАЗ, невідбулося б даного зіткнення. В даній дорожньо- транспортній пригоді вбачається причинно - наслідковий зв'язок. А тому непотрібно писати, що хтось хоче уникнути відповідальності. Для цього проводиться досудове розслідування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus