USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.70 39.85
  • PLN 9.70 9.90

Родині загиблого волинського бійця виділять допомогу

5 Червня 2016 17:59
З бюджету Рожищенської РДА виділять матеріальну допомогу сім'ї учасника АТО Руслана Єлізар'єва, - повідомляє Район.Рожище.

Під час позачергової сесії Рожищенської райради депутати підтримали розпорядження райдержадміністрації і ухвалили рішення про збільшення асигнування управлінню соціального захисту населення РДА на 100 тисяч.

Планується, що ці кошти будуть використані на надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців-учасників антитерористичної операції на сході України, зокрема, сім'ї Руслана Єлізар'єва.

Нагадаємо, 44-річний Руслан Єлізар’єв загинув у листопаді 2015 року під час військових сутичок поблизу Маріуполя. Поховали бійця у рідному селі Сокіл Рожищенського району 4 грудня. Віддати останню шану героєві зійшлись до його рідної домівки не тільки односельці, а й жителі довколишніх сіл та райцентру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колега Показати IP 5 Червня 2016 20:59
яка допомога вона траха*ться як кіцька з ким попало . краще батькам відайте допомогу ,а не тій сук**...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus