USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни вдосконалювали військові навички на Харківщині

16 Лютого 2017 14:56
Із навчань на одному з полігонів Харківської області повернулися додому військовослужбовці, призвані з резерву Збройних Сил України. Два десятки волинян протягом місяця вдосконалювали військові навички, аби надійно захищати Батьківщину, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Резервісти розповіли, що виконувати поставлені завдання в умовах, максимально наближених до бойових, було непросто. Місяць навчань був насиченим і корисним, аби збагатити військовий досвід. Резервісти задоволені, що цього разу значно краще був облаштований побут, налагоджене харчування. На час зборів кожного резервіста забезпечили повним комплектом речового майна, екіпірування, штатною та особистою зброєю.

У Луцьку на пероні залізничного вокзалу військовослужбовців- резервістів зустрічали представники комісаріатів. Заступник обласного військового комісара Ігор Підлісний подякував прибулим за виконання завдань і наголосив, що на волинян жодних нарікань командування не надходило.

Незабаром на подібні навчання вирушить чергова група волинян, зарахованих до резерву Збройних Сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Україна-руїна Показати IP 16 Лютого 2017 15:01
Якби хотіли олігархи і влада України, Росії, Євросоюзу , США і т.д. то війни в Україні давно вже не було б! Цей гріх, що беруть на себе причетні до війни люди даремно не пройде. Не можна на вбивствах і на горі скривджених невинних людей для себе і своїх родичів, щось добре в майбутьньому мати і чекати! Чи вірить людина в Бога чи ні , але покара на грішних людей буде. Невже всі так помішані на багатстві і грошах ?! Все покинемо, і дадуть 2х2 м землі на цвинтарі. В усіх одинаковий кінець- фізична смерть. Прийшли в цей світ з нічим і підемо без нічого! Все минає, гріх зостається. БОГА не обманути! Чому українські екс- народні депутати і екс-Президенти не задумувалися над тим , щоб з хорошої сторони запам'ятатись народу України! ВІРЮ , що в Україні буде такий Президент, який за український народ серцем і душею буде переживати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus