USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Родині зниклого на сході волинянина вручили пам’ятний знак

8 Вересня 2016 15:50
Нагрудний знак «Відзнака командира 80 окремої десантно-штурмової бригади», який був адресований бійцю 80 ОДШБр Сергію Корначу, довелося отримувати його рідним, - інформує Про Ковель.

Військовий комісар Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Гладун пояснив, що 27-річний боєць десантно-штурмової бригади Сергій Корнач,який родом із Ковеля, під час виконання бойового завдання пропав безвісти в районі селища Металіст Луганської області. Сталося це 5 вересня 2014 року. Відтоді Сергія розшукують.



Зі слів військового комісара, наразі триває пошук і ще двох військових із Ковельщини – Павла Богайчука, який в списку безвісті зниклих значиться з кінця серпня 2014 року, тоді частина, де служив боєць, виходила з-під Іловайська, та старшого лейтенанта Войтюка, його розшукують уже рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus