USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян просять допомогти родині важкопораненого бійця зібрати гроші на житло

28 Липня 2015 10:02
Небайдужих волинян просять допомогти зібрати кошти на житло для родини важкопораненого бійця з Волині Арсена Боярчука та його родини. Про це інформує Ковельське громадське об'єднання Майдан Гідності.

Молода родина мріє про власне житло, оскільки зараз живуть у старій хаті. Аби придбати житло у селі Головно, потрібно щонайменше 200 тисяч.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало історію важкопораненого бійця з Волині.

До війська Арсен Боярчук пішов влітку минулого року. Після навчань у складі 24-ї окремої механізованої бригади його відправили на Луганщину. Він захищав село Кримське поблизу Бахмутської траси, але служба на передовій тривала всього три дні. Під час бойового завдання чоловік підірвався на ворожій розтяжці, прикривши собою товаришів, які були разом з ним.



"Найскладнішою виявилась черепно-мозкова травма. Через неї Арсен майже не розмовляє. Спілкується лише простими словами або з допомогою жестів. Низка осколків в тілі й легенях, пластини в голові та руці. Дякую всім людям, які допомагали й продовжують допомагати Арсену та його родині. Молода сім’я Боярчуків планували добудувати вбиральну до старої хати, але передумали - немає сенсу й не по-господарськи - на старий міх латку не ставлять. Тим більше, що хата ж не їхня: там у двох кімнатах ще живуть мама і старший брат. А діти підростуть… Де уроки робити дітям? Невже наш солдат не заслужив на свою хату? Порадившись почали підшукувати житло. Хат, що продається, в Головно багато. Очільник громади пообіцяв допомогти підібрати щось. Але це в межах 200 тисяч гривень. Багато охочих було допомогти, але Боярчуки дуже скромні і дбають про інших - кажуть, що вже досить з них, іншим ще допомагали б. Але своє житло все ж треба їм допомогти придбати. Щиро просимо усіх, кому небайдужа доля захисника нашої Батьківщини, допомогти сім’ї придбати хату в селі Головно", - йдеться у дописі в мережі.

Картка «ПриватБанку», 5168 7554 0729 2099 (гривні); картка «ПриватБанку», 5168 7572 4051 7781 (євро); картка «ПриватБанку», 5168 7572 4051 7500 (долари).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пораненому бійцю, який частково втратив зір, відмовили у «статусі»

У Ковелі для бійця виготовили ортез для правої руки.

"Боярчуки Таня та Арсен приїздили до Ковеля за ортезом правої руки. Дякую Валерію Тхоржевському, який оперативно змайстрував такий потрібний ортез для фіксування кисті в правильному положенні", - пише Kateryna Kukharenko в групі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus