USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Автор революційного вірша - у Луцьку: збиратимуть гроші для бійця

17 Грудня 2014 12:12
Благодійний вечір поетеси Анастасії Дмитрук відбудеться сьогодні, 17 грудня, у пивному клубі "Майдан". Під час заходу запланований збір коштів на лікування пораненого бійця Анатолія Видринського. Про це інформує Самооборона-Майдану Волинь в мережі.

Анастасія Дмитрук стала відома на всю країну на Майдані завдяки віршу «Никогда мы не станем братьями». Нині вона їздить по всій Україні та збирає кошти на допомогу армії.

До слова, першу свою збірку Анастасія презентувала на Волині у серпні.

"У середу, 17 грудня, Анастасія Дмитрук приїде до Луцька. О 20:00 відбудеться її благодійний вечір у пивному клубі "Майдан". Тож усіх запрошують послухати пісень та віршів, побачитися з друзями, поспілкуватися із Настею та пожертвувати кошти на допомогу пораненому бійцю з Волині", - йдеться у повідомленні

Під час благодійного вечора збиратимуть кошти бійцю 80-ї аеромобільної бригади Анатолію Видринському. Він у бою отримав осколкові поранення голови та плеча. Першу допомогу надали в Харківському госпіталі, тоді доправили до Львова. Плече прооперували, тепер шукають, хто візьметься за дуже складну операцію (осколок у мозковій тканині). Анатолій Видринський - із міста Берестечко Горохівського району. Має дружину і двох діток: дівчинку Богданку та хлопчика Дениса.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що бійцю терміново потрібна допомога.

Номери рахунків: №5168015569736437 Кредобанк, Видринський Анатолій Володимирович; №4149497811766502, Приватбанк, Видринський Анатолій Володимирович.

Вхід на захід - вільний, проте відбуватиметься збір благодійних коштів на допомогу бійцю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 17 Грудня 2014 12:50
Анастасія досі не прозріла, ху із ху? Тоді їй треба на Донбас, щоб своїми очима побачити, своїми вухами почути, що там коїться. Може тоді в неї вийде нова збірка поезій під умовною назвою "Хто нам брат?" чи "Хто винуватий" чи "Що робити?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus