USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ролик про волинського офіцера отримав відзнаку і приз глядацьких симпатій

3 Жовтня 2017 10:28
Відеролик про волинського офіцера Олександра Кондисюка, знятий працівниками центральної міської бібліотеки Нововолинської ЦБС, отримав відзнаку від ОДА та спеціальний приз глядацьких симпатій за результатами голосування у соціальній мережі Facebook. Про це йдеться на сайті Нововолинської ЦБС.

26 серпня 2014 року на Волинь прийшла звістка, що нібито в зоні АТО загинув майор 51-ої бригади нововолинець Олександр Кондисюк.

На щастя, це була помилка. Майор Кондисюк потрапив оточення й опинився в полоні. Згодом один з бойових побратимів упізнав його на відео, яке сепаратисти зняли у Сніжному. Так рідні дізналися, що Олександр живий.

Цього року працівники центральної міської бібліотеки Нововолинської ЦБС створили відеосюжет «Олександр Кондисюк – наш офіцер-герой», який представили на обласному огляді-конкурсі відеосюжетів серед районних (міських) ЦБС «Я – патріот: новий формат».



Підбиття підсумків конкурсу відбулося 27 вересня 2017 року у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

За участь у конкурсі колектив отримав:

- диплом за зайняте ІІ місце та бібліотечку книг на суму 500 гривень від управління культури Волинської обласної державної адміністрації

- спеціальний приз глядацьких симпатій за результатами голосування у соціальній мережі Facebook

- подарунковий сертифікат Олександру Кондисюку від волонтерського руху «Меценати – для солдата».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus