USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк каже, що не купував найдорожчого в Україні авто

28 Жовтня 2014 11:14
Луцький міський голова Микола Романюк спростував інформацію стосовно купівлі найдорожчого за останніми мірками службового автомобіля Hyundai Sonata.

Про це градоочільник розповів під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Луцький міський голова їздить на одній із найдорожчих в Україні автівці. Таким чином, у Романюка – найдорожче авто серед мерів Заходу України. Його службовий автомобіль - корейський «Хюндай Соната» 2013-го року випуску. Коштує такий нині близько 400 тисяч гривень. За скільки "Хюндай" купили і чому обрали саме цей автомобіль - надати інформацію у міськраді Луцька на запит журналістів відмовилися.

Очільник міста сьогодні наголосив, що авто орендоване, і протягом останніх декількох років Луцькрада не купувала жодної нової автівки.

«Виявляється, що я їжджу на найбільш крутій машині в Україні. Справді це так, але цей автомобіль не куплений за гроші з міського бюджеут. Ні копійки з міських коштів на його купівлю ми не витратили. Ця машина – орендована. І я, і попередній мер Богдан Шиба, їздимо і їздили на орендованих авто», - обурився міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
елена трикаш Показати IP 28 Жовтня 2014 11:17
ужас! яка різниця на якій машині аби мером був гарним
101 до елена трикаш Показати IP 28 Жовтня 2014 12:19
Такий "гарному" меру їздити тільки на Таврії і то щоб б/у.
Лучанин до елена трикаш Показати IP 28 Жовтня 2014 15:02
Романюк був би нормальним мером, якби не займався "кришуванням" бізнесу синка і наближених. А щодо машини - якщо кому не зрозуміло - купити не "вигідно" (багато питань, велика сума одразу), а вигідно брати в оренду (за нормальне бабло))) у свого друга чи знайомого) Хід думок зрозумілий?;)
Справедливий Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2014 11:24
Дійсно, яка різниця, та хоч на "танку" нехай їздить. Головне, щоб знав для чого його мером обрали, щоб на місто працював.
лучанка Показати IP 28 Жовтня 2014 11:49
а не підскажете яка різниця в грошовому еквіваленті в оренді машин різного класу: наприклад мерседес чи дев"ятка от вам і буде зрозуміло скільки витрачено бюджетних коштів на оренду "сонати" чи дев"ятки Проаналізувавши суми можна сказати а чи варто брати в оренду таку шикарну машину чи всетаки пора навчитися економити кошти лучан. А хороші справи на совість можна робити і на дешевшій машині
Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2014 12:34
На своїй нехай їздить. Звикли до службових. А скільки оренда тої Сонати міському бюджету обходиться? Думаю вигідніше купити нову, ніж орендувати в друга Романюка. Кредит обійдеться дешевше
Месник до Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2014 14:17
Цілком згідний!!
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 12:53
Не за горами вибори мера, так що подібне вкидання інформації буде все частіше і частіше!!!
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 13:05
Ну а всеж таки чому не розкрили інформацію ціни оренди та в кого орендують? Ціна заоблачна, а орендодавець найліпшій друг?
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 13:25
Бувший гарант гелікоптери теж ОРЕНДУВАВ,в синочка......
Онанім до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 15:03
Во-во!! І мені якраз нагадалося))))))
православний христи Показати IP 28 Жовтня 2014 14:35
А ви, заздрісники, подивіться, на яких авто їздять мажори, синки багатіїв -злодіїв. Романюка машина проти них - тракторець. Заздрість - один з найтяжчих гріхів перед Богом. З-за неї ми ще на тисячу років залишимось хуторянською державою, де на трьох українців - два гетьмани.
Ап. Петро до православний христи Показати IP 28 Жовтня 2014 15:07
Не путай поняття) Тут не заздрість - тут жлобство наших чинуш на ліцо. Жлоб - це не той, що жадний, а той якому завжди мало - куплю найдорожчу машину, хай сусіди знають, що я крутелик, а сам положу зуби на полку і буду копійки на бензу збирати)) Таке скрізь і всьюди. Совок з наших голів іще довго виходитиме... Поїдьте в Європу - там їздять на маленьких авто, які у нас "жіночими" називають. Там Їх 90% потоку. А в нас все навпаки - в нас за крузаками, лєхусами і т.д. скоро жигуля із фонариками шукати будемо...
Анонім до православний христи Показати IP 28 Жовтня 2014 15:57
Заздрісник??????То давайте винаймемо Йому ЕВРОКОПТЕР,або Ламборгіні,ми ж багаті,що нам........Питання навіть не в тому,що,а в кого і за які гроші,можливо їх можна витратити на інші потреби,наприклад якийсь дитинці на операцію,чи скаліченому вояку на протез,може хватить КІЧИТИСЬ...........Прикро що у Вас така думка
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 16:22
Ну, капец.Людей 90 процентів поставили за межу бідності.Ми працюємо ,одержуючи 2-3 тисяч-це ще добре дуже,бо більше бандити не платять.Пенсія 1000 грн. а вони орендує машину та ще й яку. А хіба вона в нього одна. Який підлий піар.Хай тролейбусом їздить, а не витрачає кошти платників податків.Ми ж на роботу їздиом тролебусами,маршрутками.А він хто? пуп олігарх і вор. От,якщо їх кріселечка будуть,залежати від нас,то тоді вони такого творити не будуть.А люструвати його будуть чи ні. Він накрав на 10 поколінь наперед ще за совета комсомольський работник.
патріота Показати IP 28 Жовтня 2014 17:13
У такий важкий для держави час мер має їздити або власним транспортом (наш мер - один з найбагатших в Україні) або громадським. Але ганебне комсомоленя привикло жити за чужий рахунок і не годне відівчитись:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus