USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому Романюк перекрив рух у Старому місті біля будинку Голєвих?

11 Лютого 2014 09:32
Луцький міський голова чекає вибачень від ТРК «Аверс»

Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь» під час звіту за роботу в 2013 році вчора, 10 лютого.

Очільнику міста зачитали запитання про те, чому він видав розпорядження перекрити рух в Старому місті на вулиці Данила Галицького біля будівництва будинку Голєвих.

У відповідь луцький міський голова почав обурюватися, мовляв, чому йому пред’являють претензії за дії попередників. Мовляв, він попередні рішення, хоч, може, не зовсім правочинні, відмінити не може, а лише їх продовжити. Більш того, Микола Романюк стверджує, що розпорядження він підписав не на догоду власникам будівництва, і не узаконював його таким чином, а щоб вберегти самих лучан.

«Це питання,про «Рідний дім», питання, яке розглядали на сесії про рішення, на яке я наклав вето по торгових рядах, – це все 2002, 2003, 2005, 2008 роки. А люди мають претензії до мене. Я розумію, як правонаступник маю виконувати попередні рішення. Мені дивно, що сьогодні ці питання піднімають ті, я не хочу називати їх прізвища, хто ставив підписи і давав дозволи. А сьогодні до мене мають претензії, чому я не відміняю їхні підписи. Я не маю права такого відміняти, відміняти має тільки суд.

У розпорядженні, яке я підписав, не прописано будівництво. Ця вулиця була перекрита ще рішенням по-моєму, навіть не Шиби. У 2003 році була угода, в 2008 прийнято рішення – хто був тоді головою? Дали дозвіл. Сьогодні так, виникли певні питання з боку відповідних організацій, приписи, подання. Будівництво зупинялося, відновлювалося. Окремо будівництво, а окремо – перекриття вулиці. Навіть коли б не йшло будівництво, а воно стоїть, його треба або розбирати, або завершувати. Тож, не можна, щоб там їздив транспорт або ходили люди, бо не дай Бог, ще на голову щось впаде», - запевнив міський голова.

Миколу Романюка, вочевидь, не на жарт обурило обговорення цього розпорядження, бо він вирішив пригрозити судом ТРК «Аверс», якщо там не попросять вибачення за сюжет про таку ситуацію.

«І це питання земельної ділянки по «Аверсу» прозвучало, і в люди пішло. Є навіть певні образи в мій бік. Я, до речі, направив відповідний лист. Якщо протягом тижня компанія не вибачиться переді мною, я подам до суду, бо всьому є певна межа», - зазначив Микола Романюк.



Фото: http://lyoshko.livejournal.com/7396.html
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2014 09:49
на Аверс до суду він подати може, то хай подасть до суду на незаконне будівництво Голєвих!!! Розпустив соплі, мер називається.
ЛКСМУ до Лучанин Показати IP 11 Лютого 2014 12:37
Не ображайте мера, він - справжній комсомолець: продажний, гнилий і гавнистий. Такий самий, як вся ВЛКСМ.
Реаліст Показати IP 11 Лютого 2014 10:00
То все попередники а Романюк молодчинка, все для міста. Якщо все незаконно, то борись, міська рада має юристів, подайте до суду, відстоюйте права лучан, а не захищайте їх своїми безглуздими рішеннями.
Лучанин2 до Лучанин Показати IP 11 Лютого 2014 10:03
+100500
Лена Показати IP 11 Лютого 2014 10:54
За що вибачення? За те що правду сказали,? Чому для багатих він все робить? А той що йому не вигідний він не може наіть ДОПОМГТИ!!! за таке він повинен вибачитись перед простим народом. Впершу чергу перед багатодітними сім"ями інвалідами і так далі. Длятаких людей відписки чергові Соромно має бути а не вибачення чекати НА ЗЛОДІЙОВІ ШАПКА ГОРИТЬ
котя Показати IP 11 Лютого 2014 11:14
шибу на стройку голєвих!!! як строїтєля, а не архітектора. отоді і спрацює розпорядження про безпеку при будівництві, бо знаєте, скільки ротозєєв прийде під це будівництво дивитися, як будує той, хто дав дозвіл на будівництво, і як він буде класти блоки, отоді можна буде і поскандувати банду геть! а романюку воно тре? атим, хто про соплі говорить, то хай вийде на сцену майдану і хоч слово скаже про незаконність будівництва голєвих. що, слабо?????????? герої довб*ні.
Луцьк до котя Показати IP 11 Лютого 2014 15:14
Сцена майдану для таких клоунів як ти
Рассєя ВПЕРДЕ! Показати IP 11 Лютого 2014 11:17
Справжнє відкриття олімпіади http://www.youtube.com/watch?v=zVbtqT5FbUI
антін Показати IP 11 Лютого 2014 12:06
Будівництво в Старому місті взагалі заборонено. Всі нинішні будівлі виросли незаконно і підлягають знесенню після перемоги народу над олігархами та жуліками. Але якщо Микола з народом хай вже ініціює та реалізовує цей план. І подає в суд на забудовників та дозволянтів.
Кара Показати IP 11 Лютого 2014 12:59
Там де ця "солодка" парочка Голєв М. чи Голєва О. то завжди люди страждають в т.ч. тепер в ролі "тєрпилы" і наш славний мер очутився........................
Катеренчук Показати IP 11 Лютого 2014 14:23
Відмінити рішення і зобовязати знести власника забудови. Якщо не знесе - виплатити з міського бюджету за бувші у використанні матеріали, добудувати і розмістити ДИТЯЧУ ХУДОЖНЮ ШКОЛУ. Європейська партія має це підтримати. Катеренчук буде ЗА!
Петро Показати IP 11 Лютого 2014 18:25
А для чого в суд ? Це вчорашній день,пане Романюк... Десяток тітушочок,і питання закрите.... ви шо ,тєлєвізію не дивитисесь...)
0501 Показати IP 11 Лютого 2014 20:09
Коля,за такие дела,в прославляемом тобой евро содоме,меринов выкидывают с должности,а после проведения проверки могут посадить на казённые харчи.А то,что ты живёшь на "заработанные" никто не оспаривает.Заработал,сначала в комсомоле,потом в привет банке,обирая людей до нитки,теперь зарабатываешь на жителях Луцка.
0501 Показати IP 11 Лютого 2014 20:14
Коля,ещё вопрос на засыпку.А гараж на месте детской площадки это тоже забота о жителях?Каких именно?Огласите весь список. Конец тебе козлина комсомолисткая.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus