USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Романюк: Добре на світі живеться коту, попу та керівникам рад Луцького району

20 Серпня 2008 10:34
Керівники Луцької районної держадміністрації під час наради у голови РДА Володимира Демчук розповіли, що незадоволені станом благоустрою у населених пунктах району. Про це повідомляє 20 серпня репортер «Волинських Новин».
 
«Дуже прикро, що сільські голови – я не скажу, що трохи займаються – вони абсолютно не займаються цим питанням, абсолютно... Я не знаю, колись казали, що добре живеться на світі коту і попу. Я додав би сюди – «головам сільських рад та керівництву районної ради». Чому пан Безушко (заступник голови Луцької райради – «ВН») нікуди не виїде на жоден об’єкт, який більш-менш значимий у порядку благоустрою? Керівництва районної ради немає, сільські голови або у відпуску, або якщо приїжджаєш на територію сільської ради нічого не можна з ними побачити, бо десь немає їх», – емоційно висловився перший заступник голови Луцької райдержадміністрації Володимир Романюк. Він не має претензій лише до шкіл, дитсадків та амбулаторій, де прилеглі території належно утримують.
 
За словами заступника голови Луцької районної державної адміністрації Арсена Сидорчука, у деяких селах просто соромно дивитися на занедбані пам’ятники.
 
Голова Луцької РДА Володимир Демчук відзначив хороший стан благоустрою у Ратневі, Лаврові, станції та селі Несвіч, Воютині. «Bас питають із районної державної адміністрації за свою роботу і ви повинні її виконувати. Чи Іванов, чи Петров, чи Сидоров... Знаєте, якщо застосовувати оцей принцип «хай хтось зробить», то в результаті нічого не отримаємо. Це треба закачувати рукави і працювати», – закликав сільських та селищних голів Володимир Демчук. За його словами, навести порядок у населених пунктах Луцького району потрібно до Дня Незалежності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus