USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк хоче перевірити, як лучани платять за вивезення сміття

25 Червня 2013 08:51
Мер Луцька хоче знати, як мешканці приватного сектору Луцька платять за вивезення сміття КП «Луцькспецкомунтранс».
Про це йшлося під час оперативної наради у мерії 25 червня.
Як повідомив заступник директора департаменту ЦНАП, начальник відділу звернень громадян Роман Паюк, лучани протягом періоду з 10 по 20 червня зверталися в групу оперативного реагування «15-80» щодо величезної купи сміття на проспекті Соборності за торговим центром «Троянда».
Та, за словами Луцького міського голови Миколи Романюка, подібна ситуація – не лише на проспекті Соборності. Мовляв, нещодавно він оглядав місто і сам побачив, як на вулиці Авторемонтна двоє людей викидали гілки, несучи їх у «рядні».
«Вже якщо ти виносиш його, я не знаю як, ряднами виносять, купами виносять гілки, хто за ними має прибирати? Якщо платять вони «Спецкомунтрансу» за це, особливо, це – приватний сектор, то платять», - висловився мер Луцька. Тож, він дав завдання проаналізувати, яку кількість угод заключили із «Луцькспецкомунтрансом» мешканці приватного сектору на вивезення сміття.
Також Микола Романюк розповів, що й недалеко від міськради, на розі вулиці Богдана Хмельницького, є імпровізований смітник. «Через день, я не знаю, люди будуються стільки, викидають. А «Спецкомунтранс» має вивозити», - зазначив мер Луцька.
Мовляв, він не сперечається – відповідні служби мають працювати, «як годинник». «Але ж і люди повинні, кінець кінцем, поважати хоча б себе», - резюмував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЕКО Показати IP 25 Червня 2013 08:57
Романюк гонить! Палити вогнища в місті заборонено, то куди ті гілляки дівати? Для цього і є спецкомунтранс!!!
sms Показати IP 25 Червня 2013 10:57
Нехай п.Романюк подивиться як вивозять сміття "специ" з СКТП. Особливо: дотримання графіків вивозу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus