USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку поки не підвищили тарифи за вивезення сміття

18 Липня 2019 07:00
В обласному центрі Волині продовжили термін дії тарифів, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс».

Про це йшлося 17 липня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проєкту рішення, рішенням виконавчого комітету міської ради «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс» підприємству до 1 серпня 2019 року встановлено тарифи:

- на послугу із збирання та перевезення побутових відходів (твердих та великогабаритних), із захороненням для населення в розмірі 15,41 грн (з ПДВ) на 1 людину в місяць для багатоквартирних та одноквартирних будинків та 18,38 грн (з ПДВ) на 1 людину в місяць для будинків з присадибною ділянкою;

- на послугу із збирання та перевезення твердих побутових відходів (із захороненням) для бюджетних установ в розмірі 72,49 грн/м3 (з ПДВ) та для інших споживачів - 93,67 грн/м3 (з ПДВ).

У зв’язку із наближенням закінчення терміну дії тарифів, встановлених рішенням виконавчого комітету та враховуючи звернення «Луцькспецкомунтранс» підготовлено проєкт рішення щодо продовження терміну дії тарифів на послуги із збирання та перевезення твердих побутових відходів (із захороненням) до встановлення нових тарифів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus