USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Романюк та Бондарук привітали волинських друкарів. ФОТО

24 Травня 2013 18:17
Працівників ПрАТ «Волинська обласна друкарня» з професійним святом привітали міський голова та депутат Луцької міськради з нагоди завтрашнього Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Луцький міський голова Микола Романюк зазначив: «Як би не просувалися інтернет-технології вперед, книгу і газету нічого не замінить. Адже недарма все, що переходить із покоління в покоління, із роду в рід описано там. Якби не було вас, то не було б книг і газет. Так, є багато талановитих людей, які пишуть книги, але без вас їх ніхто не прочитав би. Ви є активними творцями історії».

Також очільник міста наголосив, що колектив ПрАТ «Волинська обласна друкарня» заслуговує на шану та повагу.

Він побажав присутнім здоров’я, щастя, удачі, побільше гарних замовників, адже конкуренція на ринку велика.

Потому Микола Романюк вручив Подяки міського голови за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток інтелектуального надбання нації, а також з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження працівникам ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Лідії Киричик, Ярославу Романику, Людмилі Хоменчук, Тетяні Власюк.

З вітальним словом до присутніх звернувся й депутат міської ради Роман Бондарук: «Сьогодні й справді інформаційні технології ідуть вперед, і люди менше починають читати друковані книги та газети. Однак, все одно книга і газети будуть завжди першими на «святі інформації», адже на їхніх сторінках залишається історія для прийдешніх поколінь».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аналітик 2013 Показати IP 25 Травня 2013 15:05
Роман Бондарук - нова зірка політичного бомонду Луцька. Молодий, розумний, амбіційний, багатий політик. Хоч зараз в крісло мера.
2 Показати IP 25 Травня 2013 15:09
Пойдите в театр "Современник", Hа вечеринку в Дом кино - В таких местах всегда вы, непременно, Встретите его. Футбольный матч "Спартак"-"Динамо" И переполнен стадион... А это кто сидит с красивой дамой? - Hу, конечно, он.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus