USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк торік заробив найбільше з-поміж західноукраїнських губернаторів

24 Квітня 2009 12:09
Голова Волинської ОДА Микола Романюк торік заробив найбільше з усіх очільників областей Західної України – 2,79 мільйона гривень. Про це 24 квітня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Газети по-українськи», Микола Романюк торік понад 2,6 мільйона гривень отримав від продажу цінних паперів і відчуження корпоративних прав, які придбав за попередньої роботи керівником регіонального відділення «Приватбанку». Майже 149 тисяч гривень – торішня зарплата голови облдержадміністрації, ще 12 тисяч – матеріальна допомога.
Романюк не має власного бізнесу. У декларації, що, як виявилося, була оприлюднена на сайті ОДА ще 13 квітня, пан Романюк зазначив, що володіє земельною ділянкою 2 363 квадратних метрів, житловим будинком 282 квадратних метри, дачною хатою 98 квадратних метрів і гаражем. Їздить на «тойоті». У спільній із дружиною власності – квартира площею 55,7 квадрата. Обидва сини – підприємці.
Губернатор мешкає у двоповерховому котеджі на околиці села Зміїнець, що за 2 км від Луцька. Тутешня місцевість – район елітних помість. Люди його називають «царським селом».
На банківському рахунку волинського губернатора – 99 тисяч гривень, номінальна вартість його цінних паперів – майже три мільйони гривень.
Нагадаємо, що першими свої податкові декларації на сайті «Волинських Новин» оприлюднили голова Волиньради Анатолій Грицюк, заступник очільника ОДА Василь Байцим та Луцький міський голова Богдан Шиба.
Окрім того, також свої податкові декларації на «ВН» оприлюднили члени виконкому Володимир-Волинської міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Квітня 2009 14:04
такий собі біднячок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus