USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Роналду покинув «Манчестер Юнайтед»

23 Листопада 2022 00:14
Футбольний клуб «Манчестер Юнайтед» розірвав контракт із гравцем збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Про це повідомляється на сайті клубу.

Угоду розірвали за обопільною згодою. «Клуб дякує гравцеві за його величезний внесок протягом двох періодів на «Олд Траффорд», коли він забив 145 голів у 346 матчах, і бажає йому та його сімʼї добра в майбутньому», – йдеться в повідомленні.

Там додали, що клуб зосереджений на продовженні прогресу команди під керівництвом нинішнього тренера Еріка тен Хага та на спільній роботі для досягнення успіху на футбольному полі.

Роналду двічі грав за «Манчестер Юнайтед». Після періоду 2003–2009 років португалець грав за «Реал» та «Ювентус» та повернувся до складу «червоних дияволів» вже у 2021 році. Другий період виявився невдалим для клубу, через що між Роналду та керівництвом МЮ, за даними ЗМІ, почалися конфлікти. У міжсезонні 2022 року Роналду пробував змінити клуб через те, що «Юнайтед» не вийшов до Ліги чемпіонів, проте врешті залишився в команді. Після того, як головним тренером команди призначили нідерландця Еріка тен Хага, Роналду перестав бути гравцем основного складу.

У жовтні, під час матчу проти «Тоттенгема» Роналду, який був на лаві запасних, відмовився виходити на заміну та покинув стадіон ще до завершення гри, що він робив уже не вперше цього року. Унаслідок цього футболіста виключили зі складу команди.

Напередодні Кріштіану Роналду став першою людиною у світі, за якою в інстаграмі стежать більш як пів мільярда людей.

Водночас сам спортсмен підписаний всього на 523 сторінки, повідомляє Спорт24.

Завдяки своєму досягненню Кріштіану Роналду став першою у світі людиною, за ким в інстаграмі стежать одночасно понад пів мільярда людей.

Більше підписників – лише в офіційної сторінки самої соціальної мережі. Там понад 570 мільйонів фоловерів.
На другому місці наразі після Роналду за кількістю підписників – аргентинський футболіст Ліонель Мессі. За ним стежить 376 мільйонів осіб.

Що цікаво, у 2021 році Кріштіану встановив ще один «інстаграмний» рекорд. Тоді пост про вагітність його дружини Жоржини Родрігес став найпопулярнішим у світі, зібравши 32 мільйони лайків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus