USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росія активізувала мережу шпигунів в Україні, – Данілов

27 Листопада 2023 12:50
Москва активізувала мережу «сплячих» шпигунів в Україні за останні два місяці, оскільки президент РФ Володимир Путін намагається дестабілізувати ситуацію в нашій країні та підірвати її єдність.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв’ю The Times.

«Вони (росіяни – ред.) розуміють, що не можуть виграти військовим шляхом, тому спроби внутрішньої дестабілізації стали пріоритетом», – сказав він.

Читати ще: Росія має запасний план у разі воєнного програшу, – Данілов

Данілов зазначив, що Росія активізувала мережу шпигунів у державних установах, зокрема в Службі безпеки України, щоб підірвати єдність держави.

Як повідомлялося раніше, воєнна розвідка України здійснила кіберспецоперацію щодо «росавіації», отримані в результаті її проведення дані свідчать, що сфера цивільної авіації РФ перебуває на межі колапсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нгоро Показати IP 27 Листопада 2023 13:50
Якраз подразники типу данілових, які своїх дітей відправили за кордон, а самі тут з *розумними* пиками проповідують про мобілізацію, найбільше дестабілізують суспільство.
Маннергейм Показати IP 27 Листопада 2023 16:25
Ви активізйте свою СБУ чи інші структури у які військомат людей не постачає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus