USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Росія через ATACMS втратила 24 гелікоптери, – OSINT

22 Жовтня 2023 20:37
За допомогою американських ракет ATACMS українська армія знищила дев’ять російських гелікоптерів на аеродромах в окупованих Бердянську та Луганську.

Про це повідомляють OSINT-аналітики із проекту Oryx, передає Кореспондент.

За їхньою інформацією, в результаті ударів було знищено сім гелікоптерів Ка-52 Алігатор і два вертольоти Мі-8. Ще 15 вертольотів – вісім Ка-52 та сім Мі-8 – отримали пошкодження.

Нагадаємо, у ніч на 17 жовтня ЗСУ завдали ударів по аеродромах поблизу тимчасово окупованих Бердянська та Луганська. Сили спецоперацій повідомили, що було пошкоджено злітно-посадкові смуги аеродромів і уражено дев’ять гелікоптерів, спецтехніку, пускову установку ППО та склад боєприпасів.

Росіяни заявили про удар ATACMS. Американські ЗМІ повідомили, що Україна справді запустила ATACMS, а у вечірньому відеозверненні Президент Володимир Зеленський підтвердив це.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus